welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 28 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 28 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Вашата коса.
+19
Алекс Андерсън
Люк О' Нийл
Девън Уайли
Ванеса Смит
Антония Мунез
Емили Осмент
Катерина
Соня Спенсър
Теса Алварадо
Моника Гонзалес
Изабел
Хоуп Ривър
Сара Крес
Ана Валериус
Елена Гилбърт
Nadia Petrova
Елизабет Нийлс
Наталия Нортман
Изaбелa
23 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Вашата коса.
Какви продукти използвате за коста си?
Аз сега съм със шампоан и спрей на Syoss. Като се къдря слагам и пяна на Тафт. А като се изправям, слагам и кристали понякога.
Аз сега съм със шампоан и спрей на Syoss. Като се къдря слагам и пяна на Тафт. А като се изправям, слагам и кристали понякога.
Re: Вашата коса.
Аз съм със шампоан на Гарниер Фруктис,Когато я топирам използвам Тафт,а когато се изправям и слагам спреи за права коса на Сънсилк
Наталия Нортман- Брой мнения : 10323
Рожден Ден : 08.12.1269
Шампоан " Herbal Essences " и кристали. Нищо повече .
Елизабет Нийлс- Брой мнения : 2265
Шампоан на "Фара",когато я къдря пяна на тафт,акогато я изправям кристали.
Nadia Petrova- Брой мнения : 7028
Рожден Ден : 22.03.1995
Аз много държа на косата си и много я глезя .Постоянно ,сменям козметиката ,която ползвам за нея,но като цяло най съм доволна от продуктите на Elseve на Loreal за боядисана коса. Когато имам повече парички ,си позволявам и билковите стоки на Klorane.Кристалите са задължителни и са испански ,но не помня марката.
Елена Гилбърт- Брой мнения : 645
Попринцип използвам на Нивея.
Последната промяна е направена от Ана Валериус на Пет Юли 30, 2010 7:12 am; мнението е било променяно общо 1 път
Ползвам такъв шампоан
Пяна и лак
Друго не ползвам...
Пяна и лак
Друго не ползвам...
Сара Крес- Брой мнения : 14475
Рожден Ден : 08.08.1994
Аз използвам шампоан на AVON с макадамия и алое и съм много доволна.ХДД
Хм...аз лично не използвам нито пяна за коса,нито лак.Не обичам да си затормозявам косата.ХДД
Хм...аз лично не използвам нито пяна за коса,нито лак.Не обичам да си затормозявам косата.ХДД
Шампоан - Глис кур за мека коса *розава опаковка*
Когато я топирам - лак на тафт
Кристали,когато я изправям.
Изабел- Брой мнения : 1369
Рожден Ден : 18.09.1996
Изабел написа:Шампоан - Глис кур за мека коса *розава опаковка*
Оле!Точно като мене Из.
Моника Гонзалес- Брой мнения : 445
Глезя я много но обичам да сменям шампоаните в момента съм с Палмолив.Доволна съм от Нед анд шолдърс.Маските също са различни.Пяна много рядко предпочитам я права.Кристали винаги след като я измия и ако я третирам с пресата
Теса Алварадо- Брой мнения : 13993
Рожден Ден : 17.01.1720
Elseve нa L'Oreal - розовата опаковка и маската от същата серия. Много съм доволна, правят я една мекичка и лесна за разресване.
Соня Спенсър- Брой мнения : 132
Моята коса е кафява ,чуплива ... Някой може ли да ми препоръча против пърхот..
Катерина- Брой мнения : 941
пък аз използвам Шампоан на Адидас за копринено мека коса.. И много добре се получава ефекта. Обичам си косата без преса или лак или пяна.. Така си ми е много добре
Емили Осмент- Брой мнения : 151
Тара Ди Рико - и аз преди имах такъв проблен бъди сигурна че шампоан не помага.. всичко пробвах.. И накая прочертох от нета, че трябва да си изсипеш 1 легенче със сол и студена вода. Пробвах го и на два пъти и ми се махна. Препоръчвам ти го.
Емили Осмент- Брой мнения : 151
syoss - тва е най-хубавия шампоан за коса според мен . ползвам също и пяна за коса и балсам на syoss :]]
Антония Мунез- Брой мнения : 21
Синия шампоан на Syoss, зелената пяна на Тафт ( мнооого рядко ), кристали за коса на Биофарма (или нещо от рода) и термозащитен спрей, и някаква маска за коса на някаква българска марка - мирише страшно хубаво.
Девън Уайли- Брой мнения : 102
Сменям си козметиката за коса непрекъснато и винаги имам по 2-3 шампоана, балсама и други неща.
В момента шампоаните ми са Orzene (Beer), Wash & Go и Schauma.
Балсамите - Дева, Balea и Wash & Go, а също имам и маска Miosotis, която слагам веднъж седмично.
След като се изкъпя на мокра коса слагам балсам без измиване, от тези на Gliss, дето са за впръскване.
В момента използвам лак на Taft (Max Power) и пяна за къдрици на Taft, а за обем си слагам Advance Techniques от Avon.
Когато я изправям с пресата я мажа с Linea Bio (нещо си за предпазване от изсушаване или изправяне с преса).
С други неща май не я тормозя ;д
В момента шампоаните ми са Orzene (Beer), Wash & Go и Schauma.
Балсамите - Дева, Balea и Wash & Go, а също имам и маска Miosotis, която слагам веднъж седмично.
След като се изкъпя на мокра коса слагам балсам без измиване, от тези на Gliss, дето са за впръскване.
В момента използвам лак на Taft (Max Power) и пяна за къдрици на Taft, а за обем си слагам Advance Techniques от Avon.
Когато я изправям с пресата я мажа с Linea Bio (нещо си за предпазване от изсушаване или изправяне с преса).
С други неща май не я тормозя ;д
Люк О' Нийл- Брой мнения : 1102
аз съм със хед енд шоудърс,когато се къдря използвам преса,а когато се изправям пак с преса и при двата случая слагам тафт
????- Гост
В момента шампоанът ми е на Пантен..за чиста коса.
А балсамът ми е на Хед енд Шоулдърс със коприва.Мирише много хубаво.
Лак за коса на Тафт. И пяна за коса на тафт пак , но ползвам много рядко.
Косата ми е чуплива.
А балсамът ми е на Хед енд Шоулдърс със коприва.Мирише много хубаво.
Лак за коса на Тафт. И пяна за коса на тафт пак , но ползвам много рядко.
Косата ми е чуплива.
Алекс Андерсън- Брой мнения : 508
Аз ползвам Гарниер фруктис,когато я изправям кристали а когато я топирам използвам тафт
Кейти Касиди- Брой мнения : 189
Единствените продукти, на които се доверявам са на Лореал.
Шампо: розовият за боядисана коса. Лак за коса: Розовият и белият. Кристали никфа идея, щот ми ги носят от Англия. Боята ми също е на Лореал.
Не МОГА без ЛОРЕАЛ!.
Шампо: розовият за боядисана коса. Лак за коса: Розовият и белият. Кристали никфа идея, щот ми ги носят от Англия. Боята ми също е на Лореал.
Не МОГА без ЛОРЕАЛ!.
Tayllor Le'roux.- original
- Брой мнения : 14018
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Шампоанът 2 в 1 добър ли е за вашата коса?
» Коя е вашата групичка?
» Как да се преборим с цъфналата коса
» Масла за вашата блестяща красота
» Коса под шапката
» Коя е вашата групичка?
» Как да се преборим с цъфналата коса
» Масла за вашата блестяща красота
» Коса под шапката
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс