welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 40 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 40 Гости :: 2 BotsНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Малко помощ за един конкурс
4 posters
Страница 1 от 1
Малко помощ за един конкурс
Здравейте, не знам дали темата е за тук, но ако раздела не е правилния - нека бъде преместена.
Участвам в един конкурс за коледно пожелание във фейсбук организиран от Electron.bg
Нека всеки, който има една свободна минутка го хареса, ще му бъда страшно благодарен!
Весели празници на всички!
Пожеланието
Участвам в един конкурс за коледно пожелание във фейсбук организиран от Electron.bg
Нека всеки, който има една свободна минутка го хареса, ще му бъда страшно благодарен!
Весели празници на всички!
Пожеланието
Similar topics
» Един ден, един живот (продължение на Тетрадката)
» Малко и от мен
» Ето малко от мен..
» Малко и от мен хдд
» Малко спойлери...
» Малко и от мен
» Ето малко от мен..
» Малко и от мен хдд
» Малко спойлери...
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс