welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 61 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 61 Гости :: 2 BotsНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
When your family decides that you’re nothing but an irredeemable piece of trash, well…Guess the best thing to do is prove them right, right?
2 posters
Страница 1 от 1
When your family decides that you’re nothing but an irredeemable piece of trash, well…Guess the best thing to do is prove them right, right?
Не мислех, че ще посмееш отново да се появиш пред мен, Елена.Какво остава сама да дойдеш при злодея.
- Malachai Parker;- Брой мнения : 96
Re: When your family decides that you’re nothing but an irredeemable piece of trash, well…Guess the best thing to do is prove them right, right?
-Несправедливостта на живота ме доведе при теб. Не се радвай.
Elena Gilbert.- Брой мнения : 1783
Рожден Ден : 06.08.1996
Re: When your family decides that you’re nothing but an irredeemable piece of trash, well…Guess the best thing to do is prove them right, right?
Далеч съм от мисълта да се радвам, когато те виждам.Но каквото и да си мислиш, че ще поискаш от мен, нека ти спестя усилието.Единственото, което ще получиш е повече агония.
-Знам,че аз не съм ти интересна,за което силно се радвам. Мислех,че това,което нося би те заинтригувало,но..
-Добре. Поне опитах.
-Добре. Поне опитах.
Оо, да не би да се опитваш да ми извъртиш старата игра, Елена?За да те помоля да ми кажеш за какво си дошла?
-Както виждаш си тръгвам,Кай. Едва ли си единственият, който знае повече за тъмните предмети.
Никъде няма да ходиш.Сама дойде при Дявола, Елена.Сега си затворена с него.
-Тогава ще се възползвам от затворничеството си.
-Можеш ли да ми кажеш нещо повече за това?
-Можеш ли да ми кажеш нещо повече за това?
-В една от колекциите на баща ми..защо?
Similar topics
» My poetry...I guess.
» guess there's a slim shady in all of us ; София/Леда.
» The thing I know right now is that there is no getting over you.
» Mikaelson family.
» "We're still a family, right?" *Bella & Dean*
» guess there's a slim shady in all of us ; София/Леда.
» The thing I know right now is that there is no getting over you.
» Mikaelson family.
» "We're still a family, right?" *Bella & Dean*
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс