welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 76 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 76 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Vaalete and Kelsea
2 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Vaalete and Kelsea
-Ваалете? Знаех си, че ми се струваш позната
Kelsea.- Брой мнения : 979
Рожден Ден : 10.06.1991
Re: Vaalete and Kelsea
-Келси? Уоу. Ти ли си? Какво правиш тук?
Vaalete- Брой мнения : 133
Рожден Ден : 18.08.1994
-Аз? Аз живея тук! От половин година вече. Да не би да работиш в бара?
-И аз... Да. Работя тук от няколко месеца. Това е толкова странно! Как така не сме се засичали?
-Нямам представа. Но не съм очаквала, че ще срещна някои от преди в това градче... Може би защото обикновено идвам по-късно. Виждам, че приключваш за днес.
-Да. Смяната ми свърши преди десетина минути, оправях няколко неща досега. Боже. Да. Кой би се преместил тук по желание от Ню Йорк?
-Може да се каже, че никога не съм живяла в Ню йорк. бях там само заради академията! И.. съм тук доброволно. Поех позиция в шерифството.
-Келси Емери! Знаех си, че името на новия шериф ми е прекалено познато... Аз живея с баба. Преместих се тук преди година.
-нямаше ли да ходиш да живееш със сестра си обратно в Рим? и хей... това звучи приятно.
-Ами... ние двете не се разбираме особено добре. Реших, че предпочитам да живея далеч от семейството, което ми... напомня за разни неща. И баба беше най-добрия вариант.
-Да, разбира. Как си ти? Какво се случи последните 4 години. Беше толкова малка, когато те видях за последно.
-Хей, не съм пораснала чак толкова много, така че току щп ме наречемалка. И нищо... спрях да рисувам и започнах да пиша. оказа се, че е повече по моята част. Ти как си Келс? Очевидно си успяла да постигнеш това, за което ходеше в полицейската школа. Шериф... ха! та ти си само на 24!
-звучи страхотно. аз вече нямам време за рисуване, дори да искам. И годините нямат значение в тази област. постигнах доста...
-Знам, че това е намек, че аз не съм постигнала нищо... знаеш ли, въпреки, че не сме се виждали от 4 години си все така болезнено честна. Ужасно е.
-Хей! Не съм казала такова нещо. не го мисля. Виж, имаш работа. Имаш дом. Живееш самостоятелно. Защо бих го мислила?
-Не знам? защо си го мислят всички? Това, че не съм в университет не означава нищо. Пиша книги. за това не ми е нужен преподавател.
-И аз не съм завършила университет, а виж ме. И това е така. Важното е да следваш целите и мечтите си... Да преследваш това, което си решила.
-Може би имаше предвид скучна и сериозна. Чувам го доста често напоследък.
-Какво да направя? Трудно е да работя и да се опитвам да поддържам някаква нормална комуникация с хората наоколо... Нали знаеш, че според закона още не можеш да пиеш?
-работя в бар. Не можеш да очакваш от мен да не пия. Пък и няма да ме арестуваш. Чилни. Не си на работа.
-В моя занаят и след работното време е работно...
-Буху! Скука! Нека не говорим за работа!
-Трябваше да го урочасаш. Звънят ми от работа...
-Да... отново? О, Макс, не може ли... да, добре. Идвам...
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Vaalete & Tessa
» I will not use them, I will not use them. 'Cause I wanna be bigger in life - Vaalete and Samantha
» Oh girl what is the worst that could go down, constantly changing things around - Vaalete and Sam
» alexander & kelsea - there must be somethin in the water
» malachai & kelsea
» I will not use them, I will not use them. 'Cause I wanna be bigger in life - Vaalete and Samantha
» Oh girl what is the worst that could go down, constantly changing things around - Vaalete and Sam
» alexander & kelsea - there must be somethin in the water
» malachai & kelsea
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс