welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 36 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 36 Гости :: 2 BotsНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
elena and katherine;
2 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
elena and katherine;
First topic message reminder :
- Елена?! Не очаквах гости.
- Елена?! Не очаквах гости.
Katherine Pierce- Брой мнения : 4129
Рожден Ден : 02.08.1996
Re: elena and katherine;
-Знаеш ли?Мисля,че можеш да ми се отплатиш за добрината,която ти направих.
Elena Gilbert.- Брой мнения : 1783
Рожден Ден : 06.08.1996
- Да не очакваш да си спретнем пижамено парти, да си лакирваме ноктите и да си плетем плитки? Ще пропусна.
-Не си мисли,че аз бих си губила времето,за да се забавлявам с теб.
-Искам да ме направиш вампир,като теб.
- Искаш да те превърна?
- Виж, ти опита да ме убиеш. И почти успя. Така че не, не мисля да ти направя услуга като те превърна. Искаш да усетиш какво е чувството да си човек отново? Заслужи си го, Елена.
-Още откакто се появи в живота ми,знаеш само да рушиш Катрин.Заслужавам нещо добро в живота си.Заслужавам нещо,след всичката тази смърт покрай мен.
- Изморена си да гледаш как хората, които обичаш умират? Познавам това чувство, Елена. Не си единствената, която търпи поражения. Преглътни го.
-Не съм казала,че съм единствената.Ясно ми е,че не съм,но виж себе си.Петстотин години бягаш от Клаус.Оплиташ всеки в мрежите си,за да можеш да спасиш собствения си задник/Докъде те доведе това Катрин?До самота?Направих нещо за теб,нещо,което оценяваш.Върни ми шибания жест и живей с една грешка по-малко.
- Дори нямаш представа какво пожертвах, за да се спася от ръцете му. Единственото, което ти направи бе да се опиташ да ме убиеш, останалото го свърши Кристиан, създателят ми. Знаеш ли, преди петстотин години именно той ме научи да обичам демоните си, дори грешките, които допускам. Това все още не се е променило.
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс