welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 305 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 305 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Remember how we used to party up all night? Sneaking out, looking for a taste of real life. ... lydia&ecaterina
2 posters
Страница 1 от 1
Remember how we used to party up all night? Sneaking out, looking for a taste of real life. ... lydia&ecaterina
кого виждат очите ми! какво правиш в това скучно градче? Това е последното място, на което очаквах да те срещна
Lydia Wickham.- original
- Брой мнения : 6974
Re: Remember how we used to party up all night? Sneaking out, looking for a taste of real life. ... lydia&ecaterina
Хората някога казваха,че радостта била в малките скучни неща.
Истината е,моя Лидия,че единствено в този град бях щастлива някога. Мислех,че мога отново да опитам.
Ecatherina Romanovaシ- Брой мнения : 1547
Re: Remember how we used to party up all night? Sneaking out, looking for a taste of real life. ... lydia&ecaterina
хората казват много неща, но повечето са пълни глупости
е, как върви търсенето на щастието? откри ли го?
Lydia Wickham.- original
Понякога казват истината,а я приемат за илюзия. Сбърканяци.
Моето щастие отдавна не е тук. Не знам къде е отишъл.. както винаги. А ти защо пак се върна?
на мен ли го казваш?! сега съм точно една от тях
и аз вече не знам защо, но определено съжалявам, че го направих
кой е той и не го ли търсиш?
Lydia Wickham.- original
Толкова ли е ужасно? Някой да не ти е направил нещо?
Казваше се Рик.. запознахме се през 60-тте.. първата ни среща беше на концерт на Бийтълс. Той познаваше Джон.
освен че сега съм нещо, което не искам и не мога да обезглавя глупавата вещица, която ми го причини - да, много е зле
познавал е Джон, значи още от сега ми харесва.. кога изгуби следите му?
Lydia Wickham.- original
С всяка изминала година стават все по-досадни и по-досадни. Само думичка и ще я поставя на мястото й.
За последно,тук. Тук се събрахме отново,но се скарахме и той изчезна. Знае,че мразя така.
сигурна съм, че сам ще дойде при теб, в момента, в който разбере, че си тук
а ако не го направи значи е бил достатъчно глупав, за да не заслужава вниманието ти
Lydia Wickham.- original
Разкажи ми какво става с теб.. Тревожа се,миличка.
Толкова приличаш на Анастасия.. с тези червени коси.
трудно е за обяснение.. всъщност да виждаш някаква промяна в мен?
ще приема това като комплимент, Татяна т.е Екатерина
пп сори за забавянето
Lydia Wickham.- original
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс