welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 44 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 44 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Каква смешна мисъл: на много от хората,с които се разминавам, душата им е разбита,без да подозирам защо и колко страдат. |Zahirr&Nick|
2 posters
Страница 1 от 1
Каква смешна мисъл: на много от хората,с които се разминавам, душата им е разбита,без да подозирам защо и колко страдат. |Zahirr&Nick|
*рисува съсредоточено и за малко се обръща назад*
Господи! Изкарахте ми ангелите! *усмихва се леко* Мога ли да ви помогна?
Zahirr.- Брой мнения : 123
Re: Каква смешна мисъл: на много от хората,с които се разминавам, душата им е разбита,без да подозирам защо и колко страдат. |Zahirr&Nick|
Прости ми. Не искаш да те плаша.
Възхищавах се на творбата ти.
Възхищавах се на творбата ти.
Niklaus Mikaelson- Брой мнения : 113
Re: Каква смешна мисъл: на много от хората,с които се разминавам, душата им е разбита,без да подозирам защо и колко страдат. |Zahirr&Nick|
Всичко е наред. Съжалявам ако съм извикала прекалено силно.
Не е нищо особено. Съвсем на скоро започнах да рисувам и.. прилича на детска рисунка.
Вината е изцяло моя. Не биваше да те плаша.
Напротив. Красива е. Разкажи ми за нея... ако не е твърде нахално от моя страна да любопитствам.
Напротив. Красива е. Разкажи ми за нея... ако не е твърде нахално от моя страна да любопитствам.
Зелените очи са някак толкова.. невинни. От както съм на земята и срещна някой с такива очи,ми напомнят за моята близначка.
Малко е глупаво.. но сякаш за мен значи много. *лек смях* Май говоря много.
Казвам се Захир,между другото.
Говориш достатъчно. Но очите могат да бъдат така подвеждащи, не мислиш ли?
Захир? Умееш ли да докарваш хората до лудост?
Аз съм Ник. Вярвам, ще простиш нахалството ми. Просто не устоях на изкушението да погледам как рисуваш.
Захир? Умееш ли да докарваш хората до лудост?
Аз съм Ник. Вярвам, ще простиш нахалството ми. Просто не устоях на изкушението да погледам как рисуваш.
Мисля,че очите са прозорец към душата. Те малко трудно скриват какво се случва в душата.
Мисля че хората докарват мен до лудост. Чак на скоро разбрах защо ангелите не слизат много,много. Всеки очаква някакво чудо от нас.
Същност ми е приятно,че си тук. Ти рисуваш ли?
Хората винаги очакват твърде много от всеки, но не и от себе си. Така са устроени.
Да, понякога. В този ред на мисли, позволи ми да не се съглася с теб. Вярвам, че творчеството и в частност рисуването показват много по-голяма част от душевната същност на един човек, отколкото очите му.
Да, понякога. В този ред на мисли, позволи ми да не се съглася с теб. Вярвам, че творчеството и в частност рисуването показват много по-голяма част от душевната същност на един човек, отколкото очите му.
Тогава.. като гледаш тази рисунка.. какво разбираш за моята душевност?
Рисуваш зелени очи, като тези на близначката ти. Значи тя ти липсва. Има тъга в тях. Вероятно и в теб. Мога да предположа, че си я закриляла, поне докато не си я изгубила. А понякога самата ти имаш нужда от закрила.
Е, уцелих ли поне нещо?
Е, уцелих ли поне нещо?
Similar topics
» Елена и Деймън ще страдат много, опитвайки сe да проумеят дали тяхната любов е истинска.
» Защо хората се дрогират?
» Какво ви дразни най-много у хората?
» Клуб: Хората, които се мислят за фотографи!
» Клуб:Лесно е да свалиш всичките си дрехи и да правиш секс. Хората го правят постоянно. Но да отвориш душата си за някого, да го допуснеш в своя дух, мисли, страхове, бъдеще, надежди, мечти. Това е да бъдеш гол.
» Защо хората се дрогират?
» Какво ви дразни най-много у хората?
» Клуб: Хората, които се мислят за фотографи!
» Клуб:Лесно е да свалиш всичките си дрехи и да правиш секс. Хората го правят постоянно. Но да отвориш душата си за някого, да го допуснеш в своя дух, мисли, страхове, бъдеще, надежди, мечти. Това е да бъдеш гол.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс