welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 54 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 54 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Look at me. Damon. Do you see a future with me? Because that’s all I see. |Delena|
2 posters
Страница 1 от 1
Look at me. Damon. Do you see a future with me? Because that’s all I see. |Delena|
Ти.. Ти.. Не си истински.. не си тук. Ти си мъртъв!
Не.. не.. умът ми.. пак си играе с мен.. Махни се!
Elena Gilbert.- Брой мнения : 1783
Рожден Ден : 06.08.1996
Re: Look at me. Damon. Do you see a future with me? Because that’s all I see. |Delena|
Мъртъв?
Елена никога не съм умирал.
Преди да те изпишат от болницата един мой приятел от Англия ми се обади,защото имал информация относно това,че забременя.
Той..Елена..той..ми каза,че състоянието ти можело да придобие по..ядосан вид така да го кажем.Накратко е можело да се опиташ да убиеш Ариадне.За това я отведох.
Damon Salvatore- Брой мнения : 1332
Re: Look at me. Damon. Do you see a future with me? Because that’s all I see. |Delena|
Не.. не.. Казаха ми ,че си мъртъв.. дори.. дори те погребаха..
Казаха ми,че Ариадне е при Джеръми.. че не съм в състояние да я гледам..
Изгорих всичко.. изгорих снимки.. изгубих се. Промених се.. Излъгали се ме.
Ами нещата излязоха от контрол.Да кажем,че преувеличиха нещата.
Преди да замина наистина се обадих на Джеръми и му обясних за какво става на дума.Помолих го да каже,че е при него.Всъщност тогава заминах и я взех с мен.За жалост обаче на научих нищо полезно.
Елена не съм помислил,че ще стане така.Никога не бих те оставил.Мислех,че го знаеш.И кой ти каза,че съм мъртъв?
Всички. Джеръми,Карълайн.. Всички..
Деймън..
Елена ние имаме дете.Прекрасна,здрава и красива дъщеря.Никога няма да те оставя.
А и от части и аз съм виновен,че така се получи.Не биваше да заминавам,но просто исках да поправя нещата.Познаваш ми,действията ми са по бързи от мисълта ми.
Никога повече няма да те оставя!Никога!Добре го запомни,защото скоро няма да се отървеш от мен.
Надявам се,Деймън.. Защото следващият път.. няма да сменя расата си.. Следващият път може да не оцелея. До толкова те обичам..
Обичам те. Обичам те! И теб и малката ни принцеса.. Ще ви опазя. Никой няма да ви нарани никога повече.
Липсваше ми толкова много..
Чакай малко,каква смяна на расата?
Бях на гроба ти. Изгарях снимки и побягнах.. паднах в едно езеро. Планирах да си остана там,но.. Лусия ме издърпа. Или по-точно..
Кралицата на Инфектираните. Предложи ми.. Каза ми,че ме иска за своята армия. И ме направи Пре-Инфектиран вампир. Само ТЯ или ТОЙ могат да ме убият. Или някой под тях в Йерархията.
Какво?!?Да не си си изгубила ума Елена?Какво си направила?
Каква армия?Да не сме в 16 век?Какво си си мислила?
ТОЙ иска да Я убие. За това ТЯ си събира същества ,безсмъртни,които да Я защитават,а в замяна на това ТЯ дарява живот.
Искаш ли да знаеш какво точно си мислех? Мислех си,че съм напълно сама,мислех си,че са ми взели детето защото не ставам за майка. Нямах нищо и никого. Това си мислех. И не съжалявам.
Similar topics
» Delena Vs. Stelena
» Клуб: Just saying / Delena
» Damon and Eric
» S02E12: the Descent Delena
» but now the sky is clear and it's blue and i see my future in you;
» Клуб: Just saying / Delena
» Damon and Eric
» S02E12: the Descent Delena
» but now the sky is clear and it's blue and i see my future in you;
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс