welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 39 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 39 Гости :: 2 BotsНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Mia & Avery
3 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Mia & Avery
First topic message reminder :
Хм, тук е по-пусто отколкото помня....
Хм, тук е по-пусто отколкото помня....
Ейвъри Еванджелин- Брой мнения : 6412
Re: Mia & Avery
Не мога да отрека, че го обичах. Харесваше ми всичката тази лудост в него, но малко ми омръзна да чакам по около два часа.
Mia Alexander- Брой мнения : 2941
- Обожавам, когато мисълта ми е по-бърза от мен и изпускам думи. Иначе говоря за града. Писна ми от трафика.
woops
Последната промяна е направена от Джон Клермонт на Пон Окт 14, 2013 2:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Джон Клермонт- Брой мнения : 417
Рожден Ден : 11.04.1993
-Ааааа, ясно. Единственото яко бяха купоните. Като човек са върховни. Музиката не те кара да искаш да си откъснеш главата.
- Беше забавно, но Европа винаги ми е харесвала повече. Някак по-цветно и различно е, но може би родината ми Русия ми е любима, макар студът, който мразя.
-Каквоти пука за студа като не го усещаш? За древен забравяш мн от привилегиите на вампира.
- И все пак не обичам да ходя с палто, пуловер и да вали сняг, но пък красотата на Санкт Петербург ме кара да преживявам всичко това. Пък и това, че съм вампир не ме предпазва от леда, по който щях да се пребия поне три пъти.
-Май имаш нужда от уроци по стил и някой и друг по-бърз рефлекс...
Ейвъри усещаше че в нея се надигаше хапливият й характер, макар да не й се искаше... може би ако не общуваше с познати щеше да запази вътрешния си мир... но това беше толкова трудно, когато познатите й бяха пръснати навсякъде.
Ейвъри усещаше че в нея се надигаше хапливият й характер, макар да не й се искаше... може би ако не общуваше с познати щеше да запази вътрешния си мир... но това беше толкова трудно, когато познатите й бяха пръснати навсякъде.
-Трудно може да остана мила покрай идиот като теб. Имам усещането, че вещицата където те е превърнала доста се е заблудила... или ти нищо не учиш.
Още щом напуснаха устните й, тя съжали за думите. Не, не. Тя трябваше да е мила. Да си страда тихо и да не надига глава.
Още щом напуснаха устните й, тя съжали за думите. Не, не. Тя трябваше да е мила. Да си страда тихо и да не надига глава.
- Скъпа, ще ти наложи да си малко по-злобна, за да ме засегнеш. Мислех, че го знаеш.
-Моля те... и двете знаем, че дори да те ядосам няма да излезеш победителка.
Дори да присвоеше дарбите й, Ейвъри знаеше, че трудно могат да се ползват. На нея й беше отнело векове да ги усвои.
Дори да присвоеше дарбите й, Ейвъри знаеше, че трудно могат да се ползват. На нея й беше отнело векове да ги усвои.
Искам да ти припомня, че вече не си няколко вековен вампир, а аз все още съм.
Сладко, но определено физиономията ти не казваше това.
-Правилно. Май мислите ми са по-бързи от реакциите на тялото. Бях отегчена тъй като осъзнах, че не си особено збавна.
- Знаеш ли, тъжно ми е за теб, единственото ти средство за общуване е злобата ти. Наистина съжалявам.
-Аз се радвам, тъй като лесно се отървавам от такива като теб. А като глупците се махнат мога да спра със това.
-Повече отколкото си мислиш. Някои успяват да се вмъкнат в стандартите ми.
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Brithany & Avery
» Jake and AVery along the walls
» Sarah&Avery-the past
» Katherine*Avery
» Eric&Avery
» Jake and AVery along the walls
» Sarah&Avery-the past
» Katherine*Avery
» Eric&Avery
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс