welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 39 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 39 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Новите ученици
+8
Кейти Касиди
Alice Conrad
Амелия Понд
Роузмари Хатауей
Елеана МакКартни
Анастасия Хатауей
Ванеса Смит
Сара Крес
12 posters
Страница 1 от 1
Новите ученици
Били ли сте нови в класа? Как се отнасяха с вас одтаналите? А вие как се отнасяте с новите?
Сара Крес- Брой мнения : 14475
Рожден Ден : 08.08.1994
Re: Новите ученици
Не съм била нова.А аз лично се отнасям добре с новите - помагам им а-у
Ванеса Смит- Брой мнения : 1514
Никога не съм била нова,но към новите ученици отначало се държа малко надуто,дори и да не го осъзнавам,но после винаги се е оказвало,че са много готини хора и се спогаждаме.
????- Гост
Ем аз не съм била нова.. но знам,че на тях им е трудно в началото и затова гледам да се държа добре с тях.. абе кво да кажа.. еми те новите се са некви стеснителни..
Анастасия Хатауей- Брой мнения : 1024
Е, не съм била нова, освен направо в новия ми клас миналата година... Така де, всички бяхме нови. ;дд
Иначе знам, че им е много неудобно на новите, ние в пети и шести клас все имахме нови, но държанието ми към тях зависи... Например първите нови в стария ми клас бяха гадни и се държах гадно с тях, докато след това, когато дойдоха други, си станахме супер добри приятелки.
Иначе знам, че им е много неудобно на новите, ние в пети и шести клас все имахме нови, но държанието ми към тях зависи... Например първите нови в стария ми клас бяха гадни и се държах гадно с тях, докато след това, когато дойдоха други, си станахме супер добри приятелки.
Ние още сме заедно. Щом дойде нов ученик - до 1 месец напуска!
Роузмари Хатауей- Брой мнения : 350
Ох аз кво да кажа за моя *бивш вече* клас ами държим се добре с новите , само дето не ми е ясно защо те винаги след месец / два напускаха Само двама се задържаха от 4 до 7 калс с нас ..и ся с тях сме големи дружки А за новия ми ... ми то първа година с тях предполага се че всички сме нови...
????- Гост
Ем, аз вече съм била 'нова', но не беше кой знае какво, защото всички бяхме 'нови'
Не е чак толкова гадно, колкото си мислех, че ще е цели 14 години
Не е чак толкова гадно, колкото си мислех, че ще е цели 14 години
Амелия Понд- Брой мнения : 5401
Рожден Ден : 04.10.1996
Не съм била нова,но в класа имаме 4 нови момичета.
Не се отнасяме кой знае колко по- различно с тях. Те са на нашето ниво.
Не се отнасяме кой знае колко по- различно с тях. Те са на нашето ниво.
Alice Conrad- Брой мнения : 10154
Рожден Ден : 21.03.1998
не съм била нова и ако има нови ще са ми неприятнии не искам да коментирам защо
Кейти Касиди- Брой мнения : 189
Ейй.. никoй не е бил nov.. аз пък съм била.
В 5 клас се преместих от едно дъскло в друго. Много готино си се отнасяше новия ми (тогава нов) клас. Почти всички някво ме наобиколиха и ме заразпитваха.. А аз като ми казаха мойте че ще се местя в друго училище направо бях мн стресирана, притеснявах че ще стана няква аутcайдерка и някцви такива.. обаче всички бяха много готини и още първия ден ме запознаха с няколко човека от съседните класове.. и седмица-две по-късно вече половината даскало познавах. Честно, не си бях представяла че толкова добре ще ме приемат (нз и аз защо, все пак бях нова), обаче хипер бързо се приобщих.. даже си беше яко. Месец и нещо по-късно вече бях една от популярните в даскало и познавах много хора. Скоро след като се бях преместила бяха забравили вече че съм нова, а и аз се чувствах все ено съм в тоя клас открай време.. и в това училище де. Даже сега като отида в даскалото да видя старите учители, някакви ученици ме поздравяват по име, ама аз не ги познавам.. даже нз откъде ме познават..
В 6 клас дойдоха две нови момчета и едно момиче и аз разбира се първа при тях се насадих.. щото пред6ната година аз бях на тяхно място. Приоб6тихме ги и тях.. после с едното момче леко така се понамразихме де.. ноо.. това е друг въпрос..
С няколко думи.. била съм нова и се държаха много добре, а понеже знам какво е да си в нов клас и аз се държа добре с новите.
В 5 клас се преместих от едно дъскло в друго. Много готино си се отнасяше новия ми (тогава нов) клас. Почти всички някво ме наобиколиха и ме заразпитваха.. А аз като ми казаха мойте че ще се местя в друго училище направо бях мн стресирана, притеснявах че ще стана няква аутcайдерка и някцви такива.. обаче всички бяха много готини и още първия ден ме запознаха с няколко човека от съседните класове.. и седмица-две по-късно вече половината даскало познавах. Честно, не си бях представяла че толкова добре ще ме приемат (нз и аз защо, все пак бях нова), обаче хипер бързо се приобщих.. даже си беше яко. Месец и нещо по-късно вече бях една от популярните в даскало и познавах много хора. Скоро след като се бях преместила бяха забравили вече че съм нова, а и аз се чувствах все ено съм в тоя клас открай време.. и в това училище де. Даже сега като отида в даскалото да видя старите учители, някакви ученици ме поздравяват по име, ама аз не ги познавам.. даже нз откъде ме познават..
В 6 клас дойдоха две нови момчета и едно момиче и аз разбира се първа при тях се насадих.. щото пред6ната година аз бях на тяхно място. Приоб6тихме ги и тях.. после с едното момче леко така се понамразихме де.. ноо.. това е друг въпрос..
С няколко думи.. била съм нова и се държаха много добре, а понеже знам какво е да си в нов клас и аз се държа добре с новите.
Мередит Сулес- Брой мнения : 6435
Досега не съм била нова , няма и да бъда , но зависи какви са естествено. Щото на пръв поглед ги гледаш милички , а пък после ДЯВОЛИ ( като мен )
????- Гост
Аз от 1 клас съм сив моето училище .А,пък с новите гледам да се сприятелявм
Elodie- Брой мнения : 546
Elodie написа:Аз от 1 клас съм сив моето училище .А,пък с новите гледам да се сприятелявм
Гост- Гост
Не съм била нова.. Освен в пети клас де, ама тогава всички бяхме нови. ;д Аз попринцип винаги се държа приятелски настроено с новите, не знам защо някои се държат толкова надменно и се правят на голямата работа. Колкото и да се стеснителни новите аз не ги оставям на мира, щото съм нахална. ;д
Destiny Hope.- Брой мнения : 401
Similar topics
» Навигация за новите потребители
» Най-новите модни течения в грима
» Новите вампири в Мистик Фолс
» Дневниците на вампира: Новини за новите епизоди
» CW обявява официални дати за новите сезони
» Най-новите модни течения в грима
» Новите вампири в Мистик Фолс
» Дневниците на вампира: Новини за новите епизоди
» CW обявява официални дати за новите сезони
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс