welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 41 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 41 Гости :: 2 BotsНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Любовен Тръгълник..
+7
Nadia Petrova
Сара Уенхам
Анди
Анита Фреър
Ренесме Колин
-hayley;
Клюкарче
11 posters
The Vampire Diaries RPG Forum :: Необичайните посетители в Мистик Фолс :: Лъжците на форума :: Клюкарчето
Страница 1 от 1
Любовен Тръгълник..
Охх,как да не ви се радвам!Имаме си вече и любовен триъгълник,нали Бела?Чудно ми е кой ли ще избереш..дали Сам..дали Дийн.Все някого ще да е,
както всички знаем,ти не обичаш да си самичка в този несправедлив свят.Добре ли ти се отрази снощният опит от страна на Дийн да те убие.
Но къде ли пък забравяме и Сам!Покровителят на Бела,която не си държи устата затворена.Бъде внимателен Сам,Бела е непредвидима,никога
не знаеш какво да очакваш или..кой да очакваш!Но нека кажем нещо добро и за Бела.Добрата приятелка,даваща съвети на Луна как да забрави
Дейв,все пак и тя забрави Вълчо някак си!Това е за сега...дано нещата се развият добре..ще следя с особен интерес..
Знаете,че ме обичате!
цунки по муцунки.. Клюкарчето!
както всички знаем,ти не обичаш да си самичка в този несправедлив свят.Добре ли ти се отрази снощният опит от страна на Дийн да те убие.
Но къде ли пък забравяме и Сам!Покровителят на Бела,която не си държи устата затворена.Бъде внимателен Сам,Бела е непредвидима,никога
не знаеш какво да очакваш или..кой да очакваш!Но нека кажем нещо добро и за Бела.Добрата приятелка,даваща съвети на Луна как да забрави
Дейв,все пак и тя забрави Вълчо някак си!Това е за сега...дано нещата се развият добре..ще следя с особен интерес..
Знаете,че ме обичате!
цунки по муцунки.. Клюкарчето!
Клюкарче- Брой мнения : 502
Re: Любовен Тръгълник..
браво Белс според мен трябва да избереш Дийн
-hayley;- Брой мнения : 2907
Рожден Ден : 05.05.1015
според мен трябва да избереш Сам.. все пак с него се обичкате
Ренесме Колин- Брой мнения : 97
+1Ренесме Колин написа:според мен трябва да избереш Сам.. все пак с него се обичкате
Анита Фреър написа:+1Ренесме Колин написа:според мен трябва да избереш Сам.. все пак с него се обичкате
+2
Анди- Брой мнения : 3185
+3Анди написа:Анита Фреър написа:+1Ренесме Колин написа:според мен трябва да избереш Сам.. все пак с него се обичкате
+2
Сара Уенхам- Брой мнения : 850
Хайдее..каква ме изкара..аз съм много почтенно момиче пък мога да ви кажа на всички!
Nadia Petrova- Брой мнения : 7028
Рожден Ден : 22.03.1995
Сара Уенхам написа:+3Анди написа:Анита Фреър написа:+1Ренесме Колин написа:според мен трябва да избереш Сам.. все пак с него се обичкате
+2
+4
Наталия Нортман- Брой мнения : 10323
Рожден Ден : 08.12.1269
Наталия Нортман написа:Сара Уенхам написа:+3Анди написа:Анита Фреър написа:+1Ренесме Колин написа:според мен трябва да избереш Сам.. все пак с него се обичкате
+2
+4
+5
Томас Минели- Брой мнения : 291
Томас Минели написа:Наталия Нортман написа:Сара Уенхам написа:+3Анди написа:Анита Фреър написа:+1Ренесме Колин написа:според мен трябва да избереш Сам.. все пак с него се обичкате
+2
+4
+5
+6 ;д
Никол Уейв- Брой мнения : 1598
The Vampire Diaries RPG Forum :: Необичайните посетители в Мистик Фолс :: Лъжците на форума :: Клюкарчето
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс