welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 50 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 50 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Тейлър и Ейвъри
2 posters
Страница 1 от 1
Re: Тейлър и Ейвъри
Ох, все същите глупости. Толкова съм хорни сега, че съм готова и на теб да ти скоча... като изключим това... изпаднала съм в депресия! Ужасно
Ейвъри Еванджелин- Брой мнения : 6412
Ау, какво се е случило. На какво се дължи тази депресия.
Tayllor Le'roux.- original
- Брой мнения : 14018
Не какво, а кой? Илайджа се е върнал и... да кажем че ми отвори очите за някои неща, които бяха скрити от мен за всички тези хилядолетия
Илайджа се е върнал, мислех си, че само Клаус се е престрашил да се появи.
Какво по точно ти е разкрил?
Да, от доста време е в града...
Ъх... ами.. Оказа се, че преди така... доооста време ми е отнел чувствата... които изпитвам към него. И сега ми ги върна.
Ужасно е. В мен бълбукат всякакви сладникави, лигави чувства. Направо ми иде да повърна
Ъх... ами.. Оказа се, че преди така... доооста време ми е отнел чувствата... които изпитвам към него. И сега ми ги върна.
Ужасно е. В мен бълбукат всякакви сладникави, лигави чувства. Направо ми иде да повърна
Ах, този кучи син. Но да знаеш, не е първият създател, които прави такива неща.
Няма нищо лошо в любовта, но ние вампирите трудно се отлюбваме;Д
Просто искам да си изтръгна сърцето. Но пък това е един от малкото начини да умра... по-добре да не го правя. Или защо пък не... Не зная... просто бих го убила ако имаше как.
Трябва да се отървеш от тези мисли, никога не е късно да ме помолиш за помощ.
Като изключим Илайджа, какво друго интересно се случва с теб/
Ще видим...Нищо не е толкова просто вече
Ами... какво да е. Обикновеното. Наскоро разбрах, че и най-добрата ми приятелка ще се жени... последна. От Интернет. Гадно е. При теб? Нещо пикантно госпожице Леро?
Ами... какво да е. Обикновеното. Наскоро разбрах, че и най-добрата ми приятелка ще се жени... последна. От Интернет. Гадно е. При теб? Нещо пикантно госпожице Леро?
Пълна скука е моят живот, направо ми идва да си тегля, камата, само да знаех къде е.
Хаха, значи не съм единствената. Ако ти трябва помощ - викай. Нали за това са приятелите Тейлър?
Не вярвах, че ще го кажа някога, но имам нужда от мъж в живота си. Ейвъри, ти няма с какво да ми помогнеш, защото аз дори самата не мога
Ха, спокойно, не ти трябва... само ще ти създава неприятности, когато му свикнеш. Намери си дружка за секс и зарежи другото. Живяла съм само с десетина години по-малко от теб...така че знам колко е приятно без мъже
Значи тук си приличаме... и аз не знам как да помогна на себе си
Значи тук си приличаме... и аз не знам как да помогна на себе си
Ау Ейвъри,
Може да ти помогна, както казах може да ми имаш доверие
Може да ти помогна, както казах може да ми имаш доверие
Знам.... но проблема не е, че не ти се доверявам, а че не знам как може да ми помогнеш. Не искам да използваш внушение, каквото и да става... омръзна ми всеки да си играе със спомените ми
Никой нищо не е казал за внушение, аз ти казвам, че можеш да ми се довериш, все пак аз съм Тейлър. Помниш ли, а не някоя с която си се запознала
вчера
вчера
Зная... но... мила. Толквоа съм объркана, че сама не се разбирам. Преди всичко беше много по-просто
Да си вампир никак не е лесно, всичко става трудно и непосилно за повечето от нас.
Така е... макар да имах предвид преди векове. Тогава нямаше такива глупости както в днешно време.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс