welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 40 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 40 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Животът след смъртта
+2
Уилям Джърнингън
Доун МагКуин-Нортман
6 posters
Страница 1 от 1
Животът след смъртта
Вярвате ли,че има живот след смъртта..Какви са вашите представи за задгробния живот?
Доун МагКуин-Нортман- Брой мнения : 10667
Re: Животът след смъртта
Не. Не мога точно да го обясня, но просто не ми се вярва, че след като умрем отиваме в Нангала, Рая, Ада или каквото има там. Просто да ми насочите пистолет в челото, не мога да го повярвам.
Умираме и това е. Без никакви мистични неща след това.
Мисля, че всичките тия прераждания, задгробни животи, са си наша заблуда, колкото да се надяваме, че ни очаква нещо повече. И да си живеем с заблуждението, че, знае ли човек, после предстои нещо ново и вълнуващо.
Не намирам пръстта за особено вълнуваща, но всеки си има някакъв вкус. Или липса на такъв. Както и да е.
Да не говорим, че самата представа за Рая и Ада е толкова относителна, че просто... Да.
Не вярвам в живота след смъртта и мисля, че е просто утешителна илюзия на човечеството.
Дън.
Умираме и това е. Без никакви мистични неща след това.
Мисля, че всичките тия прераждания, задгробни животи, са си наша заблуда, колкото да се надяваме, че ни очаква нещо повече. И да си живеем с заблуждението, че, знае ли човек, после предстои нещо ново и вълнуващо.
Не намирам пръстта за особено вълнуваща, но всеки си има някакъв вкус. Или липса на такъв. Както и да е.
Да не говорим, че самата представа за Рая и Ада е толкова относителна, че просто... Да.
Не вярвам в живота след смъртта и мисля, че е просто утешителна илюзия на човечеството.
Дън.
Re: Животът след смъртта
Ами да вярвам в задгробния живот, защото имам много причини да повярвам...е не точно аз съм видяла нещо да идва от света на мъртвите..така де дух смисъл мога да вярвам на тези хора Ами моята приятелка ми е казвала, че в къщата й има призрак..вратата се затръшвала *течение няма*, чувала стъпки, не е станало в случайна стая, а точно в стаята в която се задушил полуделия й дядо от дима на печката на дърва. Ами той станал луд, заради някаква дървена дъска, която му се забила в малко по-навътре в челото... Освен това съм виждала ангел и определено не се съмнявам в това, което съм видяла както баща ми е поне мама и останалите членове на семейството не ме смятат за луда..все пак доста от тях са виждали самодиви
Джулия Бел- Брой мнения : 1217
Рожден Ден : 16.07.1996
Similar topics
» 28-дневно предизвикателство: ЖИВОТЪТ.
» Клуб: Животът не е да се откриеш, а да се създадеш!
» Животът на един вампир: Превърната
» 10-дневно предизвикателство: АКО ЖИВОТЪТ ТИ БЕШЕ ФИЛМ...
» Клуб: Когато животът ти е прекрасен.
» Клуб: Животът не е да се откриеш, а да се създадеш!
» Животът на един вампир: Превърната
» 10-дневно предизвикателство: АКО ЖИВОТЪТ ТИ БЕШЕ ФИЛМ...
» Клуб: Когато животът ти е прекрасен.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс