welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 65 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 65 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Ще се завърне ли Аларик в четвърти сезон на ТВД?
Страница 1 от 1
Ще се завърне ли Аларик в четвърти сезон на ТВД?
Между неговият връщащ към живота пръстен, превръщането му във вампир и окончателната му смърт изглежда, че губихме Аларик повече пъти от колкото можем да преброим.Така че естествено трябваше да попитаме Мат Дейвис дали пак ще изкочи от някъде в Дневниците на вампира, когато го видяхме на CW Upfronts. Той беше там, за да представи неговия нов сериал, Култ, който ще се излъчи по CW. Независимо дали е призрак, ретроспекция или зомби, ние всички се надяваме той да може да онеме малко време от новото си шоу , за да го видим пак в Дневниците !
Wetpaint Entertianment: Как се чувстваш заради смъртта на Аларик и как беше приета ?
Мат Дейвис: Беше страхотно. Мисля, че беше един наистина прекрасен финал.Доста емоционален за публиката! Мисля, че за мен творчески, като актьор беше много забавно да играя.Това беше една вихрушка, защото снимах пилотен епизод(Култ) докато снимахме финала на Дневниците, така че един вид улеснявах двете роли по едно и също време.Но се радвах за това.
Мислиш ли, че Аларик ще се завърне в Дневниците?
Да, така мисля!
Можеш ли да ни кажеш нещо за това?
Все още не знам, но очаквайте нещо.
В четвърти сезон?
Да.
Източник.
Jennifer ♥- Брой мнения : 13437
Рожден Ден : 08.11.0328
Similar topics
» В четвъртия сезон на “Дневниците на вампира” ще се появи бащата на Бони, Аларик ще се завърне и още нови спойлери.
» Какво развитие очаквате в четвърти сезон?
» Повече Деймън и Аларик във 2-ри сезон
» Нина Добрев разкрива какво да очакваме в четвърти сезон.
» Официално Даниъл Гилийс ще се завърне като Илайджа
» Какво развитие очаквате в четвърти сезон?
» Повече Деймън и Аларик във 2-ри сезон
» Нина Добрев разкрива какво да очакваме в четвърти сезон.
» Официално Даниъл Гилийс ще се завърне като Илайджа
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс