welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 61 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 61 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
I need another story
3 posters
Страница 1 от 1
I need another story
Като за начало Ще благодаря на този, който ми каза за форума и ме напътства. Благодаря ти.
Незнам какво да пиша. Творческата ми мисъл е с изтощена батерия в моментя. Като я заредя, ще пиша нещо свясно. (Надявам се)
И....да! Това е някак странно затова ще спра преди да съм се изложила повече отколкото вече съм.
Незнам какво да пиша. Творческата ми мисъл е с изтощена батерия в моментя. Като я заредя, ще пиша нещо свясно. (Надявам се)
И....да! Това е някак странно затова ще спра преди да съм се изложила повече отколкото вече съм.
Алиса Роуан- Брой мнения : 353
Рожден Ден : 16.02.1995
Re: I need another story
Хубаво начало и готин пост Нямам търпение да видя следващите.
Натаниъл Рочестър- Брой мнения : 744
Рожден Ден : 18.07.1912
Като за пръв път се надявам да напиша нещо като хората. По принцип имам навика да OVERSHARE. Също така и понякога пиша английски думи вместо български. Има и още неща,но ме мързи да изброявам...
Напоследък съм много непохватна. Спънах се, няколко минути след това си изтървах портмонето и ми се разпиляха парите по улицата. Събрах ги и си вървях и после осъзнах, че един мъж ме гони, за да ми върне 5 стотинки, които не съм видяла и съм оставила ва земята.
Но също така днес ни дадоха готини нещица от клуба. Малки, но много ми зарадваха.
От известно време имам някакви странни предчувстия, които често се оказват правилни. От началото на годината съм познала поне 6 двойки, че ходят, без каквото и да е предупреждение и без никой друг да знае.
12 клас завършиха и сега ни дразнят, че сме на училище, но и двете страни знаем, че ще си липсваме взаимно. Затова по-добре си стойте до компютрите и телефоните и не ни забравяйне.
Има и още, но ще стане мноооого дълго и скучно. Повече отколкото вече е.
До следващия път, stalker(s).
Напоследък съм много непохватна. Спънах се, няколко минути след това си изтървах портмонето и ми се разпиляха парите по улицата. Събрах ги и си вървях и после осъзнах, че един мъж ме гони, за да ми върне 5 стотинки, които не съм видяла и съм оставила ва земята.
Но също така днес ни дадоха готини нещица от клуба. Малки, но много ми зарадваха.
От известно време имам някакви странни предчувстия, които често се оказват правилни. От началото на годината съм познала поне 6 двойки, че ходят, без каквото и да е предупреждение и без никой друг да знае.
12 клас завършиха и сега ни дразнят, че сме на училище, но и двете страни знаем, че ще си липсваме взаимно. Затова по-добре си стойте до компютрите и телефоните и не ни забравяйне.
Има и още, но ще стане мноооого дълго и скучно. Повече отколкото вече е.
До следващия път, stalker(s).
Ауу ЙЕЗ още една дезориентирана особа уелкъм ту дъ клъб
Какъв клуб и какви неща?
СТОЛКЪР? МИ?! НЕВЪЪЪЪР
Какъв клуб и какви неща?
СТОЛКЪР? МИ?! НЕВЪЪЪЪР
София Уайлд- Брой мнения : 3371
Естествено. Мерси.
Ами...дебати. Тетрадка голям формат с твърди корици, химикал, електриково розов маркер и .....любимото ми.....тефтер с нещо като кожена корица и закопчалко.
Запазена марка.
Ами...дебати. Тетрадка голям формат с твърди корици, химикал, електриково розов маркер и .....любимото ми.....тефтер с нещо като кожена корица и закопчалко.
Запазена марка.
и ние имаме дебатии
аз ходя на бизнес и уеб дизайн
аз ходя на бизнес и уеб дизайн
София Уайлд- Брой мнения : 3371
Ще изпълня желанието ти и ще пиша.
Не, че имам какво да ви кажа и то да е интересно. Все същите нормални неща.
Но предполагам, че щом сте тук и четете това или умирате от скука или сте доста любопитни дали аз скучая.
Какво да пиша....а, да сетих се. Наскоро изникна темата за пътуване. Една от мечтите ми е да пътувам по света и да видя много и различни, уникални и интересни места и да се запозная с културата на народите им. И когато чуя, че някой се оплаква, че е ходил само в примерно: Германия, Турция, Гърция, Италия и т.н. и пак да ми се оплакват, че били ходили САМО в Европейски страни. Да, точно за теб говоря.
Направо ми се прииска да дойда при теб и да ти излея кофа вода на главата.
Ама няма, защото сме в отбора на добрите момченца и момиченца и няма да се излагаме.
Започнах да пиша скучни неща, така че чао засега stalker(s).
Не, че имам какво да ви кажа и то да е интересно. Все същите нормални неща.
Но предполагам, че щом сте тук и четете това или умирате от скука или сте доста любопитни дали аз скучая.
Какво да пиша....а, да сетих се. Наскоро изникна темата за пътуване. Една от мечтите ми е да пътувам по света и да видя много и различни, уникални и интересни места и да се запозная с културата на народите им. И когато чуя, че някой се оплаква, че е ходил само в примерно: Германия, Турция, Гърция, Италия и т.н. и пак да ми се оплакват, че били ходили САМО в Европейски страни. Да, точно за теб говоря.
Направо ми се прииска да дойда при теб и да ти излея кофа вода на главата.
Ама няма, защото сме в отбора на добрите момченца и момиченца и няма да се излагаме.
Започнах да пиша скучни неща, така че чао засега stalker(s).
Хахаха Лудница...
Ще имаш много възможности да пътуваш занапред...просто трябва малко търпение
А и нещата, които пишеш не са скучни, всеки има нещо интересно в живота си, с което да се похвали.
Ще имаш много възможности да пътуваш занапред...просто трябва малко търпение
А и нещата, които пишеш не са скучни, всеки има нещо интересно в живота си, с което да се похвали.
Привет народе отегчени...Как сте? ... Аз ли? Как да съм? Нека ви кажа:
Следващите ми няколко седмици са по-натоварени и от трафика по Коледа...учене, извънкласни дейности,...
Записах се на състезание в ФАРОС отново. Стискайте кутреци...
Жегата напоследък ме радва.. топло, приятно, не ти се учи...с две думи Лято Е!
Тази вечер е пълнолуние, така че всички вълци единаци да започват да вият и да събуждат съседите който с каквото може. Нека ви чуя...
Ще ви изоставя, понеже нямам какво повече да разтягам. Изядох локумите, а някъде може и някоя буквичка, така че...
Пък и музата ми отиде на купон без мен, затова....
Чао Stalker(s).
Следващите ми няколко седмици са по-натоварени и от трафика по Коледа...учене, извънкласни дейности,...
Записах се на състезание в ФАРОС отново. Стискайте кутреци...
Жегата напоследък ме радва.. топло, приятно, не ти се учи...с две думи Лято Е!
Тази вечер е пълнолуние, така че всички вълци единаци да започват да вият и да събуждат съседите който с каквото може. Нека ви чуя...
Ще ви изоставя, понеже нямам какво повече да разтягам. Изядох локумите, а някъде може и някоя буквичка, така че...
Пък и музата ми отиде на купон без мен, затова....
Чао Stalker(s).
Спокойно аз вече започнах да вия! Еййй изяде всичкия локум и не почерпи, нали? ОМГ, скръндза
А аз както винаги се радвам на бисерите дето се леят и от твоите постове
А аз както винаги се радвам на бисерите дето се леят и от твоите постове
Similar topics
» ~ Just a story,,
» And we once also had a story too..
» Club: Sad story
» Let me tell you the story of that guy... Eric & Melissa
» Toy Story 3 \ Играта на играчките 3
» And we once also had a story too..
» Club: Sad story
» Let me tell you the story of that guy... Eric & Melissa
» Toy Story 3 \ Играта на играчките 3
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс