The Vampire Diaries RPG Forum
Добре дошъл в най-добрия РПГ форум посветен на сериала "Дневниците на вампира". Любов, мистерии, убийства и кръв - потопи се в един истински вълшебен свят, изпълнен с опасности. Очакваме те.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошъл в най-добрия РПГ форум посветен на сериала "Дневниците на вампира". Любов, мистерии, убийства и кръв - потопи се в един истински вълшебен свят, изпълнен с опасности. Очакваме те.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Другарче за РП
Candies are so sweet.... lust is better when spread in Falls EmptyСъб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс

» Hot or not ( за предишния )
Candies are so sweet.... lust is better when spread in Falls EmptyПет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс

» Потребител vs Потребител
Candies are so sweet.... lust is better when spread in Falls EmptyПет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс

» Опиши предишния с първата буква от ника му.

» Какво ви събуди тази сутрин?
Candies are so sweet.... lust is better when spread in Falls EmptyПет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс

» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
Candies are so sweet.... lust is better when spread in Falls EmptyПет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс

» Кой се казва така?

» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Candies are so sweet.... lust is better when spread in Falls EmptyПет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс

» Да броим до 9000.
Candies are so sweet.... lust is better when spread in Falls EmptyПет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс

BG TOP
BGtop
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 70 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 70 Гости :: 1 Bot

Нула

Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm

Candies are so sweet.... lust is better when spread in Falls

+10
Chaos.
Алекс Клоуд
Lydia Wickham.
София Уайлд
Queеn Infеcted.
Tayllor Le'roux.
Сорша Хейл
Сайръс Гримел
Ния.
Клюкарче
14 posters

Go down

Candies are so sweet.... lust is better when spread in Falls Empty Candies are so sweet.... lust is better when spread in Falls

Писане by Клюкарче Съб Май 12, 2012 7:16 pm

Здравейте, мили, мои, прекрасни същества.
Да, да, да.. знам, че ви липсвах, не е нужно да го споменавате. Да ви издам ли аз нещо? Вие на мен не, ха!
Толкова ми беше хубаво без вас, но в крайна сметка ми се налага отново да се заема с кирливите ви ризи и ще ми се наложи да отложа ваканцийката за известно време. Кой иначе ще ви изобличава и осмива, а?
Знам, че ви е било ужасно скучно без мен, но ето, че се завръщам с нова доза клюки. Без много да увъртам направо се захващам за работа..
Соршитка, любимо, мое сладкишче.. животът ти е истинска сапунка. Чак ми призлява.. Точно когато най-после успя да се справиш със злата Марина, която си играеше с тялото ти, те сполетя друго нещастие.. Сдоби се с покорно куче! Ха, горката ти.. Всъщност, да си призная, отива ти да си имаш кучешка марионетка. Ще решеш козинката на Дейдре, ще й купуваш кучешка храна и ще я разхождаш навън когато има нужда. Вече си ви представям дори!
Клеър.. душицо златна, та ти нямаш спирачки! Милото дете тотално се побърка, мястото ти е в психиатричната клиника, да знаеш! Защо не си остана там? Слаби са ти ангелите, миличка. Защо изобщо тръгна да се замесваш с тежката артилерия? Да си инфектиран не е толкова леко, нали? Е, аз се радвам, че си имаме още една луда глава в града. Ставаме все повече!
Няма как да не отбележа и факта как най-нахално налетя на Дани. Споменах ли, че нямаш спирачки? Остави бедното момче преди да е станало късно. Той не е за теб. Ще го подлудиш и него!
Аз съм в шок! Още едно дете. Ния и Сайръс, случайно да сте чували за предпазни средства? Как посмяхте да извършите такъв грях? Не помислихте ли за това дете? Как ще живее с родители като вас? Бас ловя, че дори не знаете как се сменят памперси. Горкото! Нийче, по-добре абортирай или остави детето в някой дом, ще му направиш услуга, уверявам те. Ще ти е много благодарно!
И сега какво? Искаш да ставаш пиявица, защото са ни малко тези, които си имаме сега? С удоволствие ще следя какво се случва с теб и как минава бременността ти. Надявам се бебето много да те рита и да преживееш едно наистина болезнено раждане. Представи си пък колко ще е забавно ако не оцелееш и мъника остане само с тати Гримел. Трагедия! Бедното дете.. Съжалявам го отсега.
Моля за внимание! Имаме си нов плейбой в града! Кой да знае, че нашият кръвопиец Джо Джонас е бил такъв женкар. Скъпи, не го очаквах от теб. Ти да не би да планираш да минеш всички девойки в града? Успех с по-властните жени.. тук са ни в повече. Алиса Роуан, съжалявам те, душицо. Само ако знаеше, че ти си просто поредната му носна кърпичка, която на края ще свърши в близкия кош за боклук.
Още една изненадваща поява! Оказа се, че Каталеа - близначката на нашето ненагледно слънце - Лусия, реши най-после да потърси сестра си и да се прави на загрижена душа. Не мислиш ли, че е прекалено късно? Лусия няма нужда от теб, до сега се е справяла без твоята помощ. От друга страна пък може да й послужиш като бавачка на малкото пеленаче. Нали искаш да си й от полза? Ето един чудесен начин.
Мелиса, мило мое ангелче. Как можа да изневериш на Джеймс със собствения му брат? Всъщност, винаги съм подозирала, че си ужасно подло същество, което обича да наранява тези около себе си. Заслужаваш Джеймс хубаво да те набие за предателството, а не да те целува! Каквото и да си говорим обаче тези рогца на Джеймс му отиват ужасно много. Скъпи, свиквай , защото като гледам как Мелиса налита дори и на жени, скоро няма да се разделиш с тях. С Лусия? Сериозно, Мел? Свършиха ли се мъжете из града? Аз от тук виждам няколко доста съблазнителни парчета, които все още не си минала. Хайде, какво чакаш?
Джеймс обаче иска да се спаси от тази напаст наречена Мелиса и иска да изтрие спомените й. Давай, мили, с теб съм! Ще ти е по-добре без нея.
Май скоро пак ще се разнесе звука на сватбени камбани из града. Влюбеният до уши Джон най-после се осмели да предложи брак на изгората си Ребека. Колко сладко! Тя без изобщо да се двоуми удостои Клермонт с тъй желаното "Да"! С нетърпение чакам да видя първата ви брачна нощ. Аз дори мога да ви дам едно чудесно предложение: тройка с Джейс ще ви се отрази страхотно. Знам, че го искаш Барби, не отричай и не му мисли, а подготвяй белезниците и камшиците.
Ето един човек, който изключително много ме зарадва! Представям ви изнасилвачът Алекс Клоуд! Поздравления, любими. Най-после се отърва от досадата Дестини и се отдаде на разврат. Всички знаем, че това е твоята същност, нямаше смисъл да се опитваш да се задомяваш с Милър и да се държиш като добро момче. Добре, че се отърва навреме преди да те беше превърнала в мъж под чехъл. Щях много да се разочаровам от теб.
Дори не ми стана жал за Джери, всъщност се наслаждавах на болката й. Да си призная мила, малко ти завиждам. Ти всъщност не осъзнаваш каква късметлийка си да имаш шанса да видиш господин Клоуд гол! Не всяка жена е удостоена с тази чест.
Като за финал съм подбрала съвсем новата, едва разцъфнала любов между синеоката Кандис Мишел и сексапилният хибрид Нейтън Дъф. Направо ми призлява като ви гледам! Толкова сте ми лигави и сладникави, ще ми се вдигне кръвната захар заради вас! Спрете се малко. Едва се запознахте и вече започнахте да си се обяснявате в любов и да си разкривате съкровените тайни. Усещам, че Кандис хубавичко ще се опари. Сладкишче, съветвам те да не се доверяваш на кръвожадния Дъфи. Ще ти изпие кръвчицата при първа възможност. Не му се давай толкова лесно. Защо му позволяваш да те оплете в мрежите си? Поредната заблуден мушица си ти..
Е, това беше от мен, драги мои. Продължавайте да ме радвате с драмите и сърцераздирателните си истории. Аз с огромно удоволствие ще ви дебна отстрани и ще се смея от сърце на паденията ви.

You know you love me,
Xoxo Gossip Girl
Клюкарче
Клюкарче

Брой мнения : 502

Върнете се в началото Go down

Candies are so sweet.... lust is better when spread in Falls Empty Re: Candies are so sweet.... lust is better when spread in Falls

Писане by Ния. Нед Май 13, 2012 3:51 am

Аз съм в шок! Още едно дете. Ния и Сайръс, случайно да сте чували за предпазни средства? Как посмяхте да извършите такъв грях? Не помислихте ли за това дете? Как ще живее с родители като вас? Бас ловя, че дори не знаете как се сменят памперси. Горкото! Нийче, по-добре абортирай или остави детето в някой дом, ще му направиш услуга, уверявам те. Ще ти е много благодарно!
И сега какво? Искаш да ставаш пиявица, защото са ни малко тези, които си имаме сега? С удоволствие ще следя какво се случва с теб и как минава бременността ти. Надявам се бебето много да те рита и да преживееш едно наистина болезнено раждане. Представи си пък колко ще е забавно ако не оцелееш и мъника остане само с тати Гримел. Трагедия! Бедното дете.. Съжалявам го отсега.

Ъъъ, само дето това дете е родено преди 400 години да речем Laughing
Ния.
Ния.

Брой мнения : 2510

Candies are so sweet.... lust is better when spread in Falls Empty Re: Candies are so sweet.... lust is better when spread in Falls

Писане by Сайръс Гримел Нед Май 13, 2012 4:23 am

Клюкарчето не чете рп-тата преди да ги пише ;д
Сайръс Гримел
Сайръс Гримел

Брой мнения : 4214
Рожден Ден : 24.10.1378

http://www.magickingdom.aforumfree.com

Писане by Сорша Хейл Нед Май 13, 2012 7:13 am

тройка с Джейс ще ви се отрази страхотно. Знам, че го искаш Барби, не отричай и не му мисли, а подготвяй белезниците и камшиците.

хуахауахауауаха Laughing
Сорша Хейл
Сорша Хейл

Брой мнения : 13161
Рожден Ден : 16.12.1990

http://greeks.bulgarianforum.net/

Писане by Tayllor Le'roux. Нед Май 13, 2012 7:20 am

Какви ли неща не стават в този град ;Д
Tayllor Le'roux.
Tayllor Le'roux.
original
original

Брой мнения : 14018

Писане by Queеn Infеcted. Нед Май 13, 2012 10:07 am

Айде Лусия пак е белязана милата, нямаш ли си други жертвички? хд
Queеn Infеcted.
Queеn Infеcted.

Брой мнения : 16756

https://vampirediaries-rpg.forumotion.com/forum

Писане by Tayllor Le'roux. Нед Май 13, 2012 10:09 am

Lucia MagQueen. написа:Айде Лусия пак е белязана милата, нямаш ли си други жертвички? хд
Луске, ние неизвестните си бичим спокойно айляка и никоооооой не ни бара;Д
Tayllor Le'roux.
Tayllor Le'roux.
original
original

Брой мнения : 14018

Писане by София Уайлд Нед Май 13, 2012 10:11 am

Тейлър Леро. написа:
Lucia MagQueen. написа:Айде Лусия пак е белязана милата, нямаш ли си други жертвички? хд
Луске, ние неизвестните си бичим спокойно айляка и никоооооой не ни бара;Д
нда Very Happy Very Happy Very Happy
София Уайлд
София Уайлд

Брой мнения : 3371

Писане by Lydia Wickham. Нед Май 13, 2012 11:46 am

Сорша Хейл написа:
тройка с Джейс ще ви се отрази страхотно. Знам, че го искаш Барби, не отричай и не му мисли, а подготвяй белезниците и камшиците.
хуахауахауауаха Laughing
те винаги са готови Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Lydia Wickham.
Lydia Wickham.
original
original

Брой мнения : 6974

Писане by Алекс Клоуд Нед Май 13, 2012 2:18 pm

Харесва ми клюкарчето Inlove Very Happy
Алекс Клоуд
Алекс Клоуд

Брой мнения : 6863

Писане by Chaos. Нед Май 13, 2012 2:24 pm

И НИЩО ЗА СОАХ!?
НИЩО ЗА СОАХ?!?
ЗА СОАХ!?
Как ще няма за онова лудо ,зло чудо, бйе?! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Chaos.
Chaos.

Брой мнения : 12366

Писане by Уилям Джърнингън Нед Май 13, 2012 3:01 pm

Персефона Долкинс написа:И НИЩО ЗА СОАХ!?
НИЩО ЗА СОАХ?!?
ЗА СОАХ!?
Как ще няма за онова лудо ,зло чудо, бйе?! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

She's not cool enoguh. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Уилям Джърнингън
Уилям Джърнингън

Брой мнения : 2365

http://www.happytaire.tumblr.com

Писане by Destiny Miller Нед Май 13, 2012 3:20 pm

Алекс Клоуд написа:Харесва ми клюкарчето Inlove Very Happy

Ооо харесва ли ти? Laughing
Хубаво ме нареди мен, няма що! Special for Lucas1
Destiny Miller
Destiny Miller

Брой мнения : 2137
Рожден Ден : 08.02.1993

https://www.facebook.com/victoriajonascullen

Писане by Rose Queen Пон Май 14, 2012 7:08 am

Извинявам се .. ама чак пък заблудена мушица ... huh
Rose Queen
Rose Queen

Брой мнения : 457

Писане by Ейвъри Еванджелин Пон Май 14, 2012 12:08 pm

Сорша Хейл написа:

хуахауахауауаха Laughing

От името на Джон - НИКОГА нищо лично към гери и мони но джон е сто про хетеро и няма да давам беката на никой!
Ейвъри Еванджелин
Ейвъри Еванджелин

Брой мнения : 6412

Писане by ???? Пон Май 14, 2012 3:39 pm

Ау тук нещата са загрубели

????
Гост

Писане by Сорша Хейл Пон Май 14, 2012 6:49 pm

Аз се чудя и защо няма нищо за великото ми РП с Рико о.О Или тва с Макс.. ама айде... следващия път Laughing
Сорша Хейл
Сорша Хейл

Писане by София Уайлд Вто Май 15, 2012 3:24 pm

Сорша Хейл написа:Аз се чудя и защо няма нищо за великото ми РП с Рико о.О Или тва с Макс.. ама айде... следващия път Laughing

тряя го напрайм още по-велико devil
София Уайлд
София Уайлд

Писане by Chaos. Вто Май 15, 2012 3:29 pm

Тя Клюкарката не е чела рп-тата веее. Сигурно са й пращали ЛС за нашепни ми тайничка.
ЩОМ СОАХ Я НЯМА, смятайти кви неща пропуска. хД
Chaos.
Chaos.

Брой мнения : 12366

Писане by София Уайлд Вто Май 15, 2012 3:31 pm

Персефона Долкинс написа:Тя Клюкарката не е чела рп-тата веее. Сигурно са й пращали ЛС за нашепни ми тайничка.
ЩОМ СОАХ Я НЯМА, смятайти кви неща пропуска. хД

аве ни стаа клюкарката според мени. judge
София Уайлд
София Уайлд

Писане by Сайръс Гримел Вто Май 15, 2012 3:35 pm

Изобщо.
Аз викам Цвети да са кандидатира вместо нея ХД Да има: СВАЛЯНЕ ОТ ПРЕСТОЛА ПО НАСИЛСТВЕН НАЧИН. Извънредно гласуване хд devil Really Mad Devil
Сайръс Гримел
Сайръс Гримел

Брой мнения : 4214
Рожден Ден : 24.10.1378

http://www.magickingdom.aforumfree.com

Писане by София Уайлд Вто Май 15, 2012 3:39 pm

Сайръс Гримел написа:Изобщо.
Аз викам Цвети да са кандидатира вместо нея ХД Да има: СВАЛЯНЕ ОТ ПРЕСТОЛА ПО НАСИЛСТВЕН НАЧИН. Извънредно гласуване хд devil Really Mad Devil

шшт ма Laughing it was supposed to be a secret!! Laughing Laughing
шигуам са. Ми то аз така по начина й на писане, като видя на кои потребители отделя повече внимание, ще разбера мнол лесно кой го пише тфа.
Па да влиза по-често таз клюкарка. Ся верно, че от дргия си профил мож да влиза ежедневно, ама от профила на клюкарката я засичам през месец, че и поиче. dry ни стаа и тфа е.

кака ви Цветина детектив Laughing
София Уайлд
София Уайлд

Писане by Сорша Хейл Чет Май 17, 2012 9:40 am

Сайръс Гримел написа:Изобщо.

ПРЕВРАТ! Very Happy
Сорша Хейл
Сорша Хейл

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите