welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 68 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 68 Гости :: 2 BotsНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Имен ден-ден и на другото гери :3
+2
Сайръс Гримел
Jonathan Chang.
6 posters
Страница 1 от 1
Имен ден-ден и на другото гери :3
Честит имен ден, Адааашш <33
*бях на път да напиша рождееенн няяяма значееениеееее *
Ох не ще го карам като поп от тук нататък, че тоя " Преди да се родя " по бел ми влияе лошо
Всичко нааАй-хубаво, да ти е живо и здраво името и да си все така гоооооотиинаааааа.
Защото май всяко Гери не си харесва името на това са подробности сега това не е ваааанжоооооо....
Ти си по-обичаната от двете Герита всички ще го потвърдяят и сега ще се излумкат тристааааа човееекааааа. КААТООО И ДА ЕЕЕЕЕ.
Всичко най-хубаво и вичко, което си пожелаееееешш. Да си все така усмихната и да продължаваш да си (една от) най-готината модератоооркааа. Тя другата си знае, коя ееее защото съм още подмааазз мооууудд... Амиииин.
ставам за попадия, а?
*бях на път да напиша рождееенн няяяма значееениеееее *
Ох не ще го карам като поп от тук нататък, че тоя " Преди да се родя " по бел ми влияе лошо
Всичко нааАй-хубаво, да ти е живо и здраво името и да си все така гоооооотиинаааааа.
Защото май всяко Гери не си харесва името на това са подробности сега това не е ваааанжоооооо....
Ти си по-обичаната от двете Герита всички ще го потвърдяят и сега ще се излумкат тристааааа човееекааааа. КААТООО И ДА ЕЕЕЕЕ.
Всичко най-хубаво и вичко, което си пожелаееееешш. Да си все така усмихната и да продължаваш да си (една от) най-готината модератоооркааа. Тя другата си знае, коя ееее защото съм още подмааазз мооууудд... Амиииин.
ставам за попадия, а?
Re: Имен ден-ден и на другото гери :3
ТАС ПА, ПО-ОБИЧАНА БИЛА ГЕРИТО ВИКА ОТ ТЕБ, ОМГ О.О Еднакво обичани сте, ве, ай стига си се правила -.- <33333333333
Герии, да ти е честит якия имен ден ^^
Ни тъ познавам и не знам какво да измисля ;хх За т'ва щи пожелая да си живейш царски у форума и да се кефиш всеки ден на хубави моменти туук <3 Да се кефиш на яки сериали, също! И да си много щастлива и усмихната, и успешна, и късмет много да имаш, и други яки работи покрай теб... Мда
Герии, да ти е честит якия имен ден ^^
Ни тъ познавам и не знам какво да измисля ;хх За т'ва щи пожелая да си живейш царски у форума и да се кефиш всеки ден на хубави моменти туук <3 Да се кефиш на яки сериали, също! И да си много щастлива и усмихната, и успешна, и късмет много да имаш, и други яки работи покрай теб... Мда
Честит имен ден. Всичко най-хубаво и мда. баналните пожелания. Здраве най-вече и късмет. И да имаш всичко, което си поискаш. <3
Chaos.- Брой мнения : 12366
Гери Честит имен ден и да си носиш името със здраве! Пожелавам ти много купони, любов, да започнеш да си харесваш името xD и да си намериш някое сексаво гадже като тия от ТВ
Lydia Wickham.- original
- Брой мнения : 6974
Геринценценценценценценценце честит имен *не рожден.напомня си* денннннн! Всичко най-хубавоооо и да си винаги щастлива... И да си обичаш якото именце
Амелия Понд- Брой мнения : 5401
Рожден Ден : 04.10.1996
гери, не съм по-обичаната споко. виж че аз нямам 300 както казваш, а 4. хд както и да е. не целя всички да ме обичате, а само да ме харесват тези които ме харесват, защото съм такава каквато съм си в истинския живот. ай ем оуейс рийл. Хауевър. Мерси мн за пожеланията и съм направо очарована че смяташ че съм добър мод въпреки късия ми стаж засега
Мерси и на йо, нищо че не се познаваме лично, ще го направиме и тва хд
алекс - мерсааж както ми казаха за пожелание
МОНИ - СЕКСАВО ГАДЖЕ!!! ДА ПОЛУЧА ИНФАРКТ ЛИ ИСКАШ!? само като си представя деймън, тайлър, джеръми, стефан, аларик и който и да е друг и получава туп-туп биене Името няма как да го захаресвам, щото не го вече 16 години хд
ралинценценценценце мерси мило заради вас ще се постарая хд
Мерси и на йо, нищо че не се познаваме лично, ще го направиме и тва хд
алекс - мерсааж както ми казаха за пожелание
тъй че мерсим много, щото късмета явно е най важното хдГерим Честит имен ден жива здрава права корава и ти пожелавам най - вече късмет, защото тия на Титаник бяха здрави и прави, ама нямаха късмет да останат живи :*
МОНИ - СЕКСАВО ГАДЖЕ!!! ДА ПОЛУЧА ИНФАРКТ ЛИ ИСКАШ!? само като си представя деймън, тайлър, джеръми, стефан, аларик и който и да е друг и получава туп-туп биене Името няма как да го захаресвам, щото не го вече 16 години хд
ралинценценценценце мерси мило заради вас ще се постарая хд
Ейвъри Еванджелин- Брой мнения : 6412
Similar topics
» ЧРД, Гери а.к.а Ейвъри :3
» Честит имен ден на адашките! <3
» ♣ Честит Рожден Ден, Гери а.к.а Джейс Чанг ♣
» Честити имен ден!
» Честит имен ден, Нат!
» Честит имен ден на адашките! <3
» ♣ Честит Рожден Ден, Гери а.к.а Джейс Чанг ♣
» Честити имен ден!
» Честит имен ден, Нат!
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс