welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 45 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 45 Гости :: 2 BotsНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Разяснение
2 posters
Страница 1 от 1
Разяснение
Идеята е на Ейвъри Еванджелин. Тя ще обясни ^^
Последната промяна е направена от Lucia MagQueen. на Пон Апр 30, 2012 9:18 am; мнението е било променяно общо 1 път
Re: Разяснение
Тъй първо *ааждаа мойу собствену разделче!*
Така сега второ - обясненията.
Аз специално имам доста герои по много форуми. И като тръгна да си търся подпис и хайде - лутай се из хиляди сайтове, хиляди гифове и хиляди яки нови неща! Покрай тъмблр разбрах за тъмблр рп-то. И адски много ми хареса. Избираш си известна личност и намираш един дъъъъъъъълъг списък с гифчета. И започваш да чатиш. Сега, за да не ми се чудите на тъпите обяснения, направо ще пусна един примерен чат ето тук, как точно се играе тва GIF RP
Ииии та така. Най-тъпото рп което съм играла сама със себе си. Надявам се да схванете (това във звездичките е действие: например *кашлям* )
Ако не... съжалявам и ми пишете за да обяснявам пак като дебил
Така сега второ - обясненията.
Аз специално имам доста герои по много форуми. И като тръгна да си търся подпис и хайде - лутай се из хиляди сайтове, хиляди гифове и хиляди яки нови неща! Покрай тъмблр разбрах за тъмблр рп-то. И адски много ми хареса. Избираш си известна личност и намираш един дъъъъъъъълъг списък с гифчета. И започваш да чатиш. Сега, за да не ми се чудите на тъпите обяснения, направо ще пусна един примерен чат ето тук, как точно се играе тва GIF RP
Ейвъри: Хей! Ох, нещо ми е много скучно тези дни
Лусия: О, здрасти. Защо така. Аз направо не мога да си почина от драмата в моя живот
Схващаш ли *потупва корема си*
Ейвъри: Не знам да ти завиждам или да се ужасявам
И какво сега? Знаеш ли си датата *смее се силно*
Лусия: О, не. Още не съм преглеждала... все още не съм сигурна.
Не ми завиждай. *клати глава*
Лусия: О, здрасти. Защо така. Аз направо не мога да си почина от драмата в моя живот
Схващаш ли *потупва корема си*
Ейвъри: Не знам да ти завиждам или да се ужасявам
И какво сега? Знаеш ли си датата *смее се силно*
Лусия: О, не. Още не съм преглеждала... все още не съм сигурна.
Не ми завиждай. *клати глава*
Ииии та така. Най-тъпото рп което съм играла сама със себе си. Надявам се да схванете (това във звездичките е действие: например *кашлям* )
Ако не... съжалявам и ми пишете за да обяснявам пак като дебил
Ейвъри Еванджелин- Брой мнения : 6412
Offtopic-a налиии просто имах отворен прозорец с гифчета на рейчъл и ми дойде да пиша за бебетy
Така добавям още две нещица за момента
1. Може да ползваме повече от 1 гиф в пост, но не повече от три (нека си имаме мяра)
2. Може да правим нещо като масови гиф рпг-та. Или просто не масови, а групови
3. Може да пускаме и само гиф, без писане, но само ако гифчето има надпис на себе си
Туй зася
1. Може да ползваме повече от 1 гиф в пост, но не повече от три (нека си имаме мяра)
2. Може да правим нещо като масови гиф рпг-та. Или просто не масови, а групови
3. Може да пускаме и само гиф, без писане, но само ако гифчето има надпис на себе си
Туй зася
Иии не искам да съм груба като го пускам така но...
4.Гифовете са само на вашите герои
4.Гифовете са само на вашите герои
Така тъй като забавих да вмъкна това:
6. Ако героите ви се запознават в ГИФ рп-то, то те се запознават наистина
7. Когато достигнете до точка като *хайде да идем на кафе - хайде* можете да преминете към писане с постове в обикновеното рп. (Ако сте заети в настоящето отивате в капсулата)
гледайте темата които играете хд. Като се сещам нещо ново ще вмъквам
6. Ако героите ви се запознават в ГИФ рп-то, то те се запознават наистина
7. Когато достигнете до точка като *хайде да идем на кафе - хайде* можете да преминете към писане с постове в обикновеното рп. (Ако сте заети в настоящето отивате в капсулата)
гледайте темата които играете хд. Като се сещам нещо ново ще вмъквам
Similar topics
» Разяснение.
» Разяснение.
» Разяснение.
» Разяснение относно раздела.
» Коментари + Разяснение относно призраците.
» Разяснение.
» Разяснение.
» Разяснение относно раздела.
» Коментари + Разяснение относно призраците.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс