welcome!
Вампир, върколак, вещер, демон или хибрит - Мистик Фолс е мястото, където искаш да бъдеш. Градчето става известно със своята толерантност и любов към свръхестественото. Всеки е посрещнат с отворени обятия, такъв какъвто е. Населението нараства и съвсем скоро смъртните се оказват малцинство в собствения си град. Вампири и върколаци си позволяват да превръщат хора без да подбират, вещиците пускат съвети по интернет и допускат ентусиасти в сборищата си. Булото на мистиката се надига, правейки този таен свят почти привиден за смъртните. Множество туристи, заинтересовани от свръхестественото, се стичат в Мистик Фолс, надявайки се да видят вампир в действие. И така, от Рай за различните, градът се превръща в истинска заплаха за света на магията.
Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 8 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 8 Гости :: 2 BotsНула
Най-много потребители онлайн: 632, на Чет Ное 11, 2021 5:03 pm
Burn Book.
The Vampire Diaries RPG Forum :: Необичайните посетители в Мистик Фолс :: Лъжците на форума :: Клюкарчето :: Burn book.
Страница 1 от 1
Burn Book.
Здравейте, драги мои сладурчета.
Може би повечето от вас не знаят, но вашето Клюкарче е страшна фенка на Mean Girls и съм напълно сигурна, че имам роднинска връзка с госпожица Реджина Джордж. Както и да е, за тези от вас, които са гледали филма, спомняте ли си малката книжка на раздора - Burn Book. Е, честито вече и ние разполагаме с такава:
Тук ще можете да излеете душата си относно всеки един персонаж от форума. Аз сама вече лично съм подготвила малка колекцийка, която очаквам да допълните. Всеки потребител, за когото има какво да се каже, ще има темичка. Скоро ще се появят още много, не се притеснявайте. Ще можете да ми споделяте техните излагащи тайни от миналото, както и снимки, слухове, непотвърдени клюки и всякакви други материали на лично съобщение независимо за кого се отнасят.
Приятно злобеене!
Може би повечето от вас не знаят, но вашето Клюкарче е страшна фенка на Mean Girls и съм напълно сигурна, че имам роднинска връзка с госпожица Реджина Джордж. Както и да е, за тези от вас, които са гледали филма, спомняте ли си малката книжка на раздора - Burn Book. Е, честито вече и ние разполагаме с такава:
Тук ще можете да излеете душата си относно всеки един персонаж от форума. Аз сама вече лично съм подготвила малка колекцийка, която очаквам да допълните. Всеки потребител, за когото има какво да се каже, ще има темичка. Скоро ще се появят още много, не се притеснявайте. Ще можете да ми споделяте техните излагащи тайни от миналото, както и снимки, слухове, непотвърдени клюки и всякакви други материали на лично съобщение независимо за кого се отнасят.
Приятно злобеене!
Клюкарче- Брой мнения : 502
Similar topics
» Коментари относно Burn Book.
» Burn let it all burn
» CRASH, CRASH..BURN! LET IT ALL BURN!!
» all your colors start to burn;
» This is not a book.
» Burn let it all burn
» CRASH, CRASH..BURN! LET IT ALL BURN!!
» all your colors start to burn;
» This is not a book.
The Vampire Diaries RPG Forum :: Необичайните посетители в Мистик Фолс :: Лъжците на форума :: Клюкарчето :: Burn book.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Съб Ное 05, 2022 3:25 pm by Кристин Рейнс
» Hot or not ( за предишния )
Пет Ное 04, 2022 7:22 am by Кристин Рейнс
» Потребител vs Потребител
» Опиши предишния с първата буква от ника му.
» Какво ви събуди тази сутрин?
Пет Ное 04, 2022 7:21 am by Кристин Рейнс
» Познай цвета на четката за зъби на следващия.
» Кой се казва така?
» Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс
» Да броим до 9000.
Пет Ное 04, 2022 7:20 am by Кристин Рейнс