The Vampire Diaries RPG Forum
Добре дошъл в най-добрия РПГ форум посветен на сериала "Дневниците на вампира". Любов, мистерии, убийства и кръв - потопи се в един истински вълшебен свят, изпълнен с опасности. Очакваме те.
welcome!
Форумът е направен по основните идеи от сериала Дневниците на вампира. Главните герои са взаимствани от него, но историите им могат да бъдат променяни по всякакъв начин. Действието се развива в малкото градче Мистик Фолс. Сайтът е създаден за забавление и усъвършенстване на творческите способности. Всички тук сме много приветливи и ви приканваме да се присъедините към нашето голямо свръхестествено семейство.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Гласувайте за нас
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Брояч
free counters
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 15 потребители: 3 Регистрирани, 0 Скрити и 12 Гости :: 1 Bot

anon, Jennifer ♥, Елизабет Джак Дарк

Най-много потребители онлайн: 127, на Вто Дек 11, 2012 4:22 pm

Ценни магически вещи!

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Go down

Ценни магически вещи!

Писане by Изaбелa on Чет Окт 20, 2011 3:44 pm

Понеже в "Дневниците на вампира" има специални, рядко срещани предмети, които често са част от заклинания или просто са ключови за развитието на действията, решихме справедливо да ги разпределим из потребителите във форума. По надолу са изброение повечето от ценните в сериала предмети (скоро ще бъдат добавени и още). За да получите един от тях най-напред трябва да имате над 500 мнения. Можете да притежавате само един от тези предмети. За да получите един от тях трябва да ми пишете лично съобщение, в което да отговоряте на следните въпроси, подробно и описателно.
1. Откъде героят ви се е сдобил с тази вещ?
2. Знае ли за способностите `и?
3. За какво я е използвал?
4. За какво смята да я използва в бъдеще?
Ако отговорите на въпросите ви не са достатъчно основателни, предметът няма да ви бъде даден.

Ако взимате нещо просто ей така, за да го притежвате и нямате ясно очертана и конкретна история, където да бъде включено, то няма да ви бъде дадено. Никой друг освен собствениците посочени тук, не може да притежава този предмет, затова ако някой друг напише за притежанието му в рп, можете да се обърнете към мен. Ако след като сте получили някой от предметите, го дадете на някой друг, задължително трябва да ме осведомите.

В профилите ви ще бъде отбелязано съответно кой предмет притежавате!

Ето ги и тях:


Устройството.
При активирането му всички вампири и върколаци (без древните и инфектираните) получават болезнено силно главоболие, гърчове, припадъци.


Компасът.
Компасът винаги сочи в посоката, където има вампир. Не действа при древни.


Семейната книга на Петрова.
В нея е описана историята на рода Петрова.


Дневника на Джон Гилбърт.  
В него са записките на Джон Гилбърт относно вампирите.


Камата и праха от вековното дърво.
Единственият начин да се убие първороден вампир е с помощта на тази кама, потопена в праха от многовековно дърво. Докато камата е в тялото на древния, той ще остане мъртъв. Ако бъде забита в него от друг вампир, въпросният вампир умира.


Лунния камък.
Чрез него се осъществява заклинанието, чрез което Клаус може да се превърне в хибрид.


Огърлицата на първородната вещица. 
Чрез нея и специално заклинание, можете да се свържете с духа на първородната вещица, направило заклинанието, което тежи върху Клаус.


Талисмана на Бенет.
С негова помощ се отваря гробницата.


Гримоарът на Емили Бенет.


Заешко Краче.
Щом го докоснеш веднъж му ставаш притежател. Докато е в теб, притежаваш огромен късмет, но всеки, при когото се е озовавало в крайна сметка го изгубва. Щом го изгуби обаче късметът се обръща срещу него. Случват му се всякакви нещастия, докато в крайна сметка... не умира. Единственият начин да прекратиш проклятието е да го унищожиш.


Tiamat Coin.
Когато пуснете монетата във фонтан и си пожелаете нещо то се изпълнява дословно. Всяко следващо желание, отправено там с монета се изпълнява. Но всичко си има някаква цена, за да се запази балансът. Единственият начин да бъде прекратена магията е човекът пуснал монетата във фонтана да я извади. Всички желания ще бъдат отменени тогава.


Огледалото Еиналеж
Специален вид огледало, което показва най-голямата ти мечта. То е много голямо и има златна рамка. На него пише "Erised straeh ruoy tub ,ecaf ruoy ton wohs i.", което значи на обратно - аз не показвам лицето ти, а най-голямото желание на сърцето ти.


Хитроумната карта. - Кардам.
Магически предмет, който се използва за да показва територията на Мистик Фолс и хората в него или около него. Също така показва и тайните тунели в Мистик Фолс, някой от които не работят. За да се разкрие картата трябва да се каже "Искрено се заклевам, че ще правя пакости". Скриването става като се каже : "Пакост извършена".


Времевърт
Малък часовник, с който можеш да пътуваш назад във времето. С всяко завъртане те връща по един час назад. Трябва да се използва изключително внимателно защото може да предизвика сериозни бедствия.


Кутията на Пандора.
Кутията на Пандора според древногръцката митология е кутия, в която Епиметей приема като дар от Зевс и която Пандора отваря. В нея се оказват затворени нещастия, злини и болести. Когато Пандора я отваря, те всички излизат навън. Само Надеждата остава вътре.
Ако попадне в ръцете на някого и той я отвори всички нещастия се изливат върху него.


Камъкът на живота.-Elena Gilbert.
Чрез този камък можете да върнете някой страшно скъп наш роднина или приятел от мъртвите. За да го направите трябва да заввъртите камъка на пръстена, който е върху ръката на човека чиито роднини трябва да бъдат върнати. През това време той трябва да си мисли за дадения човек, за да се получи.


Зъб от базилиск.
Отровата на този зъб е смъртоносна. С него можете да убиете когото си поискате, освен древните. / инфектирани може. /
Преди да умрете ви се вие свят и не знаете къде се намирате, това обикновено действа за около 3 минутки. Единственото лечение са сълзи от феникс, но те могат да бъдат полезни само през тези 3 минути на безсъзнание. Иначе - създанието умира.


Загасителя.
Чрез него можете да „заграбите“ всяка една светлинка от дадената стая, в която се намирате и по-късно да я върнете там или на друго място. Загасителя изглежда като проста запалка.


Многоликова Отвара.- The O’Konoel.
Чрез тази отвара вие можете да приемете формата на друго създание, човек или така нататък. Можете да приемете формата на котка или пък на просто обикновен човек. Или на върколак. Действа само за 1 час, така, че трябва да сте внимателни и бързи, за да постигнете целта си. Тя е готова, единственото, което трябва да добавите е някаква част от създанието. Например косъм или нокът. Цялата отвара е за едно използване, а за направата на нова ви трябва вещица/вещер, която/йто знае как се прави.


Колието на истината.  
Докато някой носи това колие, никое друго същество не може да го излъже, независимо дали е древен, инфектиран или дарбата му е, че не му действат други дарби. То не те кара да казваш истини, които не искаш, а просто не ти позволява да изричаш лъжи. Също така можеш и да премълчаваш. Важното е, че всичко, което изричаш, докато говориш с човека, който го носи, е истина.


Пеперуда на Желанието.
Докато пеперудата стои в клетката си, можете да и нашепнете най-съкровеното си желание, и щом я пуснете на свобода, тя ще го изпълни и никога повече няма да се върне.


Любов в шишенце.
Мощен елексир, който можете да използвате, за да накарате някого да се влюби във вас или в друг човек. Действа на всички същества.


Елексир на забравата.
Изпивайки го можете да забравите определен спомен, период от време, човек, събитие, случка и т.н.


Прах на смъртта.
Четири шишенца пълни с Прах на смъртта. Във всяко едно от тях има количество достатъчно да убие само едно същество. Всяко едно от четирите е предназначено за различна раса - Хибрид, Инфектиран, Древен и Вампир.


Книга с всички отвари.
В книгата са описани всички възможни отвари и заклинания, които вещиците могат да използват.


Цветовете на съществата.
Когато камъкът се доближи до някакво свръхестествено същество, цветът му се променя. При вампири е червен, върколаци - син, хибриди - зелен, инфектирани - бял, древни вампири - лилав, призраци - черен.


Veritaserum.
Когато някое същество пие от този елексир, то е принудено да казва само истината и не е способно да лъже, докато системата му не се пречисти от него.


Жива вода.
Може да излекува всякакви наранявания при всички същества.


Отвара за красота.
Една капка от отварата може да вдъхне приказна красота на всяко едно същество.


"Истината боли" - отвара. 
Ако течността в бутилката, се докосне до плътта на което и да е същество, тя прогаря кожата, изписвайки най-срамната тайна на този човек, нещото, което се опитва да скрие, от което се срамува, което се опитва да забрави. Белегът няма как да бъде заличен.


Вдъхващ тяло на духовете.
Всеки призрак, носещ пръстена, се сдобива с тяло, видимо за всички други.


Амулетът.
Амулетът предпазва притежателят му от отрицателната енергия и подсилва жизнените му сили.


Въпросникът. - Сайръс Гримел.
Когато напишеш някакъв въпрос в книгата, тя автоматично изписва отговора ѝ.


Розов прах.
Когато притежателят му поръси някого с прахта, може да види скритите желания на този, който е поръсил.


Зарчетата на съдбата.
Когато разклатиш шишенцето, зарчетата са способни да пренаредят съдбата ти и да я направят такава, каквато винаги си искал да бъде.


Магическата пръчка.
Който я притежава може да изпълнява заклинания, независимо дали е магьосник или не.


Огледалното топче.
Когато някой се огледа в топчето, то може да му създаде двойник, който да живее 24 часа.


Soul Taker - Амелия Понд
(по идея на Rosalie Lavoie)
Това е нещо,като лампа,но в нея има нещо магическо.Когато отворите лампата излиза светло син дим,който се разпространява из стаята и кара всеки да смени тялото си.За това е и Взимане на душата един вид,но с разменени тела.Можеш да се върнеш в собственото си тяло,когато всички,които са си разменили телата направят по едно добро и едно лошо дело.


Ловец на сънища.
Когато притежателят му сънува кошмар, ловецът улавя лошия сън в себе си и може да го запази до три дни. Чрез този предмет, притежателят му може да влиза в чъждите сънища.


Любовна ефира
Ако някой усети миризмата от бутилката, той ще бъде омаян от притежателя ѝ за 48 часа.


Отровата на Дявола
Когато притежателят на отварата я изпие, той може да поиска от Луцифер да изпълни и най-тъмното му желание, без да му дава нищо в замяна.


Сълзите на Феникса.
Можеш да възкресиш някого с тях, като му дадеш една капка от тях.


Кръв от еднорог.
Може да те поддържа жив дори да си на прага на смъртта.


"Изпий ме."
Дава магически сили за 24 часа след като се изпие една глътка от него.


Руни за викане на духове.
Които ги притежава може да вика духове с тяхна помощ.


Магически прах.
Стига да имаш "щастливи мисли", след като се поръсиш с него, ще можеш да се телепортираш на на всяко едно място, което пожелаеш.


Сърце в бутилка.
Ако капнеш в шишенцето капка кръв на някой, сърцето ще я попие и той веднага ще се влюби в теб.


Ключът на тайните.
Ако имаш обща тайна с някого, тя е "под ключ" и остава скрита, докато един от двамата не умре.


Камъни на настроенията.
Всеки камък изразява определено настроение. Този, които го носи (някъде в себе си, по дрехите си, като бижу) през цялото време е зареден с това чувство.


"Приятелство без граници." - Изабела

Когато двама човека притежават по едно от топчетата и пожелаят да са заедно по едно и също време, независимо колко далеч се намират един от друг, мигновено ще ги събере на едно и също място.


Въртележката.
Завъртиш ли я наляво - те изпраща в миналото, завъртиш ли я надясно - те изпраща в бъдещето.


Ключовете.
Всеки път, когато героят ви е изправен пред избор, може да зададе въпроса си към вълшебните ключове. Във всеки един от тях се съдържа решение на проблема, като героят предварително не знае какви са те. Изтегля ключ на сляпо и изтегля определено решение на проблема, което след това убезателно се случва.


Потисника.  
Ако камъкът е у вас можете да потиснете дарбата на съществото срещу вас.


Противоотвара.
Спира действието на всеки друг магически предмет.


Часовникът.
Ако превъртиш стрелките назад - ставаш по-млад, а ако ги превъртиш напред - ставаш по-стар за 24 часа.


Пишещата машина.
Когато някой застане пред пишещата машина, тя започва да описва бъдещето му.


Отвари за хибриди.
Една отвара съответства на един вид хибрид и може да го убие. (от ляво-надясно: Вампир&Върколак ; Вампир&Вещица ; Върколак&Вешица)


Пътешественика във времето.
Когато стрелките на часовника отиват напред, отивате в бъдещето и обратното, когато отиват назад, се връщате в миналото.


Омагьосано бижу.
След като притежателя на омагьосаното бижу умре, душата му се затваря в него, докато не попадне в нечии ръце. Тогава душата му обладава чуждото тяло, а собственика му става подвластен на душата.


Maгически портал.
Създава връзка между два свята, която позволява на собственика спокойно да преминава от единия в другия, но само за няколко часа.


Кървавият кристал.
Дава възможност на своя притежател да се вземе на външния вид на всеки, чиято кръв кристала е докоснал.


Лековитият тотем.
Всеки кристал подпомага на душата да се възстанови, а на болните - да се излекуват.


Отвара на истината.
Който я изпие веднъж, казва истината завинаги.


Прокълнатия медальон.
Който го носи е обречен да бъде нещастен. След известен период медальона започва да пречупва душата му и го превръща в зло и отмъстително същество.


Подарено време.
Когато някой умира, чрез него може да удължи живота си с няколко часа.


Преобразователят.
Има силата да промени същността на предметите.


Спи спокойно.
Онзи, който я изпие, заспива дълбок сън, траещ 24 часа.


Отвари на живота.
Едната отнема, а другата дава. Изглеждат напълно еднакво на външен вид, затова е невъзможно да се различат на пръв поглед. Малката кристална топка с числа определя периода след който отровата от едното шишенце да подейства.


Магическият пръстен.
Този пръстен защитава вампирите от слънцето и предупреждава за опасност като променя цвета на бледо лилаво.


Магическата огърлица.
Когато го сложиш за известен период от време не чувстваш умора, болка, страх и др.


Магическата книга. - Charlotte Petrova.
Всеки път преди да отвориш тази книга си пожелаваш нещо и когато я разгърнеш отново, това нещо е в нея.


Пръстенът на любовта
Всеки, който го носи е неустоим за околните.


Последната промяна е направена от Изабела на Пет Авг 17, 2012 10:09 am; мнението е било променяно общо 50 пъти
trust no man. fear no bitch.

Изaбелa
Изaбелa
Admin
Admin

Брой мнения : 21875
Рожден Ден : 27.09.1256

http://vampirediaries-rpg.forumotion.com/

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Изaбелa on Нед Окт 23, 2011 3:52 pm

Два нови предмета - Талисмана на Бенет, с чиято помощ се отваря гробницата, където бяха заключени Катрин и останалите вампири, и Гриморът на Емили Бенет.
trust no man. fear no bitch.

Изaбелa
Изaбелa
Admin
Admin

Брой мнения : 21875
Рожден Ден : 27.09.1256

http://vampirediaries-rpg.forumotion.com/

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Изaбелa on Нед Окт 23, 2011 6:14 pm

Добавени са предмети от Supernatural. Ще добавим и от Хари Потър. Някакви предложения? Smile
trust no man. fear no bitch.

Изaбелa
Изaбелa
Admin
Admin

Брой мнения : 21875
Рожден Ден : 27.09.1256

http://vampirediaries-rpg.forumotion.com/

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Изaбелa on Пон Окт 24, 2011 3:10 pm

Добавени са предмети от Хари Потър Smile
trust no man. fear no bitch.

Изaбелa
Изaбелa
Admin
Admin

Брой мнения : 21875
Рожден Ден : 27.09.1256

http://vampirediaries-rpg.forumotion.com/

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Изaбелa on Съб Окт 29, 2011 8:41 am

Добавени са нови предмети: Кутията на Пандора, Камъкът на живота, Зъб от базилиск, Многоликова отвара, Загасителя.
trust no man. fear no bitch.

Изaбелa
Изaбелa
Admin
Admin

Брой мнения : 21875
Рожден Ден : 27.09.1256

http://vampirediaries-rpg.forumotion.com/

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Изaбелa on Чет Ное 24, 2011 8:41 am

Два нови предмета - Колието на истината и Кръвта от еднорог.
trust no man. fear no bitch.

Изaбелa
Изaбелa
Admin
Admin

Брой мнения : 21875
Рожден Ден : 27.09.1256

http://vampirediaries-rpg.forumotion.com/

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Изaбелa on Нед Дек 25, 2011 9:25 am

Добавени са осем нови предмета.
Вече и потребители с 1000 мнения могат да взимат от предметите. : ))
trust no man. fear no bitch.

Изaбелa
Изaбелa
Admin
Admin

Брой мнения : 21875
Рожден Ден : 27.09.1256

http://vampirediaries-rpg.forumotion.com/

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Изaбелa on Сря Яну 04, 2012 3:40 pm

Още нови предмети Smile
trust no man. fear no bitch.

Изaбелa
Изaбелa
Admin
Admin

Брой мнения : 21875
Рожден Ден : 27.09.1256

http://vampirediaries-rpg.forumotion.com/

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Нейтън Дъф. on Чет Май 10, 2012 3:19 pm

Абе не знам къде да пиша ... затова тук... може ли да взема Талисмана на Бенет ?
Нейтън Дъф.
Нейтън Дъф.
Хибрид: Вещер & Вампир
Хибрид: Вещер & Вампир

Брой мнения : 120

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Сорша Хейл on Чет Май 10, 2012 3:29 pm

Изабела:
За да получите един от тях трябва да ми пишете лично съобщение, в което да отговоряте на следните въпроси, подробно и описателно.
1. Откъде героят ви се е сдобил с тази вещ?
2. Знае ли за способностите `и?
3. За какво я е използвал?
4. За какво смята да я използва в бъдеще?
Ако отговорите на въпросите ви не са достатъчно основателни, предметът няма да ви бъде даден.

^
Сорша Хейл
Сорша Хейл
Admin
Admin

Брой мнения : 13161
Рожден Ден : 16.12.1990

http://greeks.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Изaбелa on Вто Юли 03, 2012 1:50 pm

Нови предмети Smile ^^
trust no man. fear no bitch.

Изaбелa
Изaбелa
Admin
Admin

Брой мнения : 21875
Рожден Ден : 27.09.1256

http://vampirediaries-rpg.forumotion.com/

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Изaбелa on Пон Юли 23, 2012 1:22 pm

Добавени са още много предмети!
trust no man. fear no bitch.

Изaбелa
Изaбелa
Admin
Admin

Брой мнения : 21875
Рожден Ден : 27.09.1256

http://vampirediaries-rpg.forumotion.com/

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Изaбелa on Вто Юли 24, 2012 8:08 am

Намалих границата за мнения. Вече е достатъчно да имате 500.
trust no man. fear no bitch.

Изaбелa
Изaбелa
Admin
Admin

Брой мнения : 21875
Рожден Ден : 27.09.1256

http://vampirediaries-rpg.forumotion.com/

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Jennifer ♥ on Вто Юли 24, 2012 11:39 am

Освободени са;

Камата и праха от вековното дърво. и Камъкът на живота.


...............................................................................................................................................


[/color][/center]
Jennifer ♥
Jennifer ♥
Инфектиран
Инфектиран

Брой мнения : 13437
Рожден Ден : 08.11.0328

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Alex Dupre on Съб Фев 09, 2013 5:58 am

Нови предмети ^.^ (Омагьосано бижу.; Maгически портал.; Blood Crystal.; A Totem of Healing.; Отвара на истината.; Прокълнатия медальон.; Hours maker.; Преобразователя.; Sleeping draught.; Отвари на живота.; Magic ring.; Magic necklace.; Magic book.; Ring of Love)
Alex Dupre
Alex Dupre
Хибрид: Вампир & Върколак
Хибрид: Вампир & Върколак

Брой мнения : 3506

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Eleanor Hyde on Нед Мар 17, 2013 9:23 am

Може ли руните за викане на духове?

Eleanor Hyde
Вампир
Вампир

Брой мнения : 324
Рожден Ден : 28.03.1893

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Alex Dupre on Пон Мар 18, 2013 4:54 am

Изабела:
За да получите един от тях трябва да ми пишете лично съобщение, в което да отговоряте на следните въпроси, подробно и описателно.
1. Откъде героят ви се е сдобил с тази вещ?
2. Знае ли за способностите `и?
3. За какво я е използвал?
4. За какво смята да я използва в бъдеще?
Ако отговорите на въпросите ви не са достатъчно основателни, предметът няма да ви бъде даден.

+ трябва да имаш над 500 мнения (а ЛСто - пращаш на мен) :3
Alex Dupre
Alex Dupre
Хибрид: Вампир & Върколак
Хибрид: Вампир & Върколак

Брой мнения : 3506

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Lydia Wickham. on Пон Мар 18, 2013 5:48 am

Искам да освободя тези които имам, и да взема - Прокълнатия медальон.
Lydia Wickham.
Lydia Wickham.
Древен Вампир.
Древен Вампир.

Брой мнения : 6939

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Alex Dupre on Пон Мар 18, 2013 6:03 am

Готово :3
Alex Dupre
Alex Dupre
Хибрид: Вампир & Върколак
Хибрид: Вампир & Върколак

Брой мнения : 3506

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Danielle McStell on Пон Май 27, 2013 4:43 pm

Може ли да взема Магическата пръчка?
Danielle McStell
Danielle McStell
Древен Вампир.
Древен Вампир.

Брой мнения : 155
Рожден Ден : 14.02.1997

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Charlotte Petrova. on Вто Май 28, 2013 10:00 am

Може ли да взема Магическата книга?
Charlotte Petrova.
Charlotte Petrova.
Древен Вампир.
Древен Вампир.

Брой мнения : 3277

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Сорша Хейл on Вто Май 28, 2013 1:00 pm

Изабела написа:
За да получите един от тях най-напред трябва да имате над 500 мнения. Можете да притежавате само един от тези предмети. За да получите един от тях трябва да напишете лично съобщение на някой от екипа, в което да отговорите на следните въпроси, подробно и описателно.
1. Откъде героят ви се е сдобил с тази вещ?
2. Знае ли за способностите `и?
3. За какво я е използвал?
4. За какво смята да я използва в бъдеще?
Сорша Хейл
Сорша Хейл
Admin
Admin

Брой мнения : 13161
Рожден Ден : 16.12.1990

http://greeks.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Caroline.∞ on Вто Май 28, 2013 1:32 pm

Искам само да попитам дали може да сменя Magic Ring и да взема Кървавия кристал? Ако може ще изпратя лс с подробностите. Smile
Caroline.∞
Caroline.∞
Вампир
Вампир

Брой мнения : 753
Рожден Ден : 06.07.1994

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Сорша Хейл on Вто Май 28, 2013 3:06 pm

Готово Smile
Сорша Хейл
Сорша Хейл
Admin
Admin

Брой мнения : 13161
Рожден Ден : 16.12.1990

http://greeks.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Caroline.∞ on Вто Май 28, 2013 3:12 pm

Благодаря. ;33
Caroline.∞
Caroline.∞
Вампир
Вампир

Брой мнения : 753
Рожден Ден : 06.07.1994

Върнете се в началото Go down

Re: Ценни магически вещи!

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите