The Vampire Diaries RPG Forum
Добре дошъл в най-добрия РПГ форум посветен на сериала "Дневниците на вампира". Любов, мистерии, убийства и кръв - потопи се в един истински вълшебен свят, изпълнен с опасности. Очакваме те.
welcome!
Форумът е направен по основните идеи от сериала Дневниците на вампира. Главните герои са взаимствани от него, но историите им могат да бъдат променяни по всякакъв начин. Действието се развива в малкото градче Мистик Фолс. Сайтът е създаден за забавление и усъвършенстване на творческите способности. Всички тук сме много приветливи и ви приканваме да се присъедините към нашето голямо свръхестествено семейство.
Вход

Забравих си паролата!

Гласувайте за нас
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Брояч
free counters
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 5 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 5 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 127, на Вто Дек 11, 2012 4:22 pm

Телефонен разговор

Go down

Телефонен разговор

Писане by Сорша Хейл on Вто Юли 19, 2011 8:31 am

Сорша тропаше нервно с крак и се взираше в телефонния указател. "Мой 2" пишеше там. Трябваше да звънне на другият номер на притежателя, за да разбере кой е той всъщност. Пое си дълбоко въздух, а след това натисна зелената слушалка. От другата страна се чу сигнал свободно, докато накрая не вдигна едно момче. Прекрасно, значи беше момче.
- Ало... ъм... дали случайно това не е вашия телефон?
avatar
Сорша Хейл
Admin
Admin

Брой мнения : 13161
Рожден Ден : 16.12.1990

http://greeks.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Телефонен разговор

Писане by Джейсън Лемън Уайлд on Вто Юли 19, 2011 8:50 am

Острият звук проряза въздуха, а Джейсън промърмори няколко нечленоразделни звука, предизвикани от негодувание към нарушителя на дългата му следобедна дрямка..Или не съвсем следобедна.Неоновите цифри на електронния часовник до главата му отчитаха зловещото три през нощта, което в никакъв случай не можеше да мине за следобеден час.Може би в някоя изкривена форма на нормалното..
Телефонът му звънеше.Бе успял да стигне до това заключение,едва след като бе натиснал ключа за осветлението.Върху изподраскания дисплей бе написано "Мой 1".Страхотно, пак бе изгубил телефона си.Нормалните порядъчни хора отскачаха до изгубени вещи веднъж в живота си, най-много два пъти, с притеснени изражения, търсещи скъпоценния си апарат за безжична комуникация..А Джейсън бе прекарал една трета от времето си зад стените на въпросната сграда, създадена с цел, намиране на изгубеното.
- Ало... ъм... дали случайно това не е вашия телефон?-тихият мелодичен глас от другата страна на слушалката му подейства като студена чаша лимонада, лисната право върху лицето му в горещ летен ден.
-Да-отговори той след кратко мълчание
Бавно в обърканото му полузаспало съзнаие започнаха да нахлуват неканени картини.Макар и леко пиян, Джейсън си спомняше, че бечувал гласа на непознато момиче...Въпросът как бе попаднал телефонът му у нея.
Страхотно..пак бе забъркал каша, достойна за филмиране.
avatar
Джейсън Лемън Уайлд
Вампир
Вампир

Брой мнения : 915

Върнете се в началото Go down

Re: Телефонен разговор

Писане by Сорша Хейл on Вто Юли 19, 2011 8:57 am

- Ами... дали си го искате обратно? - попита тя леко озадачена. - Или може би предпочитате да ми кажете как се е озовал у мен, или пък от къде изобщо се познаваме? - зададе още въпроси прехапала устна. Никога не й се случваха такива неща, тя или поменеше всичко, или просто си беше отговорна и не се забъркваше в такива каши.
- Съжалявам, че ще ви разочаровам, но каквото и да е станало снощи, аз не помня нищо. - добави тя просто за информация, защото й беше твърде неясно какво общо е имала с това момче.
avatar
Сорша Хейл
Admin
Admin

Брой мнения : 13161
Рожден Ден : 16.12.1990

http://greeks.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Телефонен разговор

Писане by Джейсън Лемън Уайлд on Вто Юли 19, 2011 9:29 am

Джейсън прехапа устна, опитвайки се да потисне смеха.Опитите му бяха възнаградени и сериозността на учител по математика бе факт.
-Жалко, че не си спомняш.Беше наистина..бурна нощ-нова вълна на смях бе на път да го погълне.
Беше наистина подло да върти номера, на някой който не си спомня нищо.Ала вечността бе изключително скучно създание и нашият герой търсеше всевъзможни хралупи за бягство от безмилостната и хватка.А да преметне някой си беше истинска златна мина, от онези най-големите, за които бе нужна цяла година копане ..и въпреки всичко златото продължаваше да се лее от сърцевината им.Затова той продължи в същия дух, с твърд глас.
-И..мога да призная, че се справи блестящо.Никога досега не съм изпитвал подобно ..удоволствие.
Той бе готов да падне на земята и да избухне в смях, за който никой нормален човек не бе подозирал.Ала вместо това продължи да се владее, чудейки се докъде ли ще стигне златния му блъф..Всъщност истинския въпрос бе дали той бе достатъчно добър актьор, за да преметне нищо неподозиращото момиче...
Надяваше се на положителен отговор на умствените си брътвежи..
avatar
Джейсън Лемън Уайлд
Вампир
Вампир

Брой мнения : 915

Върнете се в началото Go down

Re: Телефонен разговор

Писане by Сорша Хейл on Вто Юли 19, 2011 10:32 am

- Значи ние... о не. - Хейл гледаше в една точка без да знае какво да каже. Искаше й се да убие Али за дето я беше надрусала с руфита. Поне можеше да признае, че момчето си беше добра партия, съдейки по снимките, които беше видяла в телефона му, ако това изобщо беше той. Тогава реши, че той явно помнеше какво е станало снощи и можеше да им даде следа, по която да тръгнат за да продължат малкото си разследване.
- К-каво друго стана снощи? - заекна тя. От доста време не беше губила дар слово, но това й идваше в повече.
avatar
Сорша Хейл
Admin
Admin

Брой мнения : 13161
Рожден Ден : 16.12.1990

http://greeks.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Телефонен разговор

Писане by Джейсън Лемън Уайлд on Вто Юли 19, 2011 10:42 am

По-добро от видеоигра -промърмори мислено Джейсън
-Нима това, че бяхме без дрехи във ваната не ти стига?-повдигна вежда невярващо нашия герой-Е, ако ще те успокои..минахме и през леглото ми..дивана, кухненската маса..оу, почти забравих плота.
Цялата истина бе, че не бяха правили кой знае какво.Не, че момичето не бе привлекателно.Напротив.Просто Джейсън обичаше момичетата да са трезвени стигнеше ли се до сваляне на дрехи.Някак си алкохолът убиваше удоволствието.Изтриваше спомените..а те определено бяха едно от най-важните неща при секса.
-Явно телефонът ми е изпаднал от панталона и когато си събирала дрехите си от пода, си го хванала, мислейки го за твоя..-Лемън се впусна в разнищването на случая, оставяйки за момент моментното си удоволствие, свързано с измъчването на момичето.
Всъщност това нямаше как да е станало, по простата причина, че дрехите им през цялото време си бяха на местата.Той просто я бе поканил, защото знаеше, че от пияните хора можеш да очакваш какво ли не и затова за тяхно добро беше да останат защитени..далеч от остри предмети и фонтани.Особено второто.Самият Джейсън се бе събуждал махмурлия, наполовина нагазил в градския фонтан..
avatar
Джейсън Лемън Уайлд
Вампир
Вампир

Брой мнения : 915

Върнете се в началото Go down

Re: Телефонен разговор

Писане by Сорша Хейл on Вто Юли 19, 2011 10:49 am

- Май не само съм взела телефона ти, но и чужди дрехи. - Сорша огледа себе си още веднъж и осъзна, че това наистина не са нейните дрехи, така че адресът на гърба на потника можеше би нямаше нищо общо с тях. Но все пак искаше да го провери.
- Би ли ми казал... до колко часа сме били заедно и сама ли бях? тъй като съм с още няколко момичета, а до колкото знам... не сме се разделяли. - Хейл предполагаше, че не се е отделяла от тях, тъй като ако го беше направила щеше или сега да е със Сали, или и тя да е изгубена... сама.
avatar
Сорша Хейл
Admin
Admin

Брой мнения : 13161
Рожден Ден : 16.12.1990

http://greeks.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Телефонен разговор

Писане by Джейсън Лемън Уайлд on Вто Юли 19, 2011 11:14 am

Хъм, момичето бе дощло само в апартамента му.В това Джейсън бе толкова убеден, колкото и в това, че морковите са оранжеви.И все пак, ситуацията се развиваше още по-добре за златния му блъф.
-Огорчен съм, че не помниш наличието на другите момичета..Защото и те бяха добри в това, което вършеха.
Най-после смехът излезе от устните му, огласяйки цялата стая.Той се опита да си поеме дъх, ала мисията му бе тъй безуспешна, колкото това да търси лилава жаба.Опита се да мисли за нещо не толкова смешно..но единственото нещо, което изникна в съзнанието му бе физиономията на момичето от отсрещната страна на слушалката.Кой знае какви неща се въртяха в главата и...
-Добре, всъщност беше сама, прекара с мен точно половин час, не сме правили нищо и нямам представа как телефонът ми се озовал в теб-изрецитира Джейсън сякаш бе ученик, който изпитваха за шестица
Сега най-вероятно щеше да се наложи да се надигне с мъчителни усилия от пухената прегръдка на леглото и да прекоси града, за да прибере средството си за комуникация..Е, щеше да се прежали.И без това му бе скучно.
-Кажи ми къде си..ще дойда да си прибера телефона..и ще имаш възможност да ми завъртиш сочен шамар за шегата-Джейсън се надигна плавно от леглото и затърси дънките си
Откри ги безмилостно зарязани на облегалката на стола под прозореца.Навлече ги и пъхна крака в маратонките.После хвана ризата си и реши, че ще я закопчава по пътя.
avatar
Джейсън Лемън Уайлд
Вампир
Вампир

Брой мнения : 915

Върнете се в началото Go down

Re: Телефонен разговор

Писане by Сорша Хейл on Вто Юли 19, 2011 11:18 am

- Аз... ще те изпепеля. - просъска Хейл. Само да си върне силите, естествено. Момчето сигурно си мислеше, че това е някаква метафора, но в момента наистина й се искаше просто да го запали. Но от къде можеше да знае дали не е просто обикновен човек, дали изобщо подозира, че има по-специални същества. А може би беше вампир или върколак. Вещицата поклати глава и добави:
- Аз съм в хотел Цезар, но не знам дали ще остана още дълго тук. Имам да разследвам предишната нощ и да си събирам спомените от разни заведения. Така че когато стигнеш във Вегас, просто ми се обади. - Сорша се засмя. Звънни на собствения си телефон. Звучеше забавно. - Тогава ще си получиш телефона.
avatar
Сорша Хейл
Admin
Admin

Брой мнения : 13161
Рожден Ден : 16.12.1990

http://greeks.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Телефонен разговор

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите