The Vampire Diaries RPG Forum
Добре дошъл в най-добрия РПГ форум посветен на сериала "Дневниците на вампира". Любов, мистерии, убийства и кръв - потопи се в един истински вълшебен свят, изпълнен с опасности. Очакваме те.
welcome!
Форумът е направен по основните идеи от сериала Дневниците на вампира. Главните герои са взаимствани от него, но историите им могат да бъдат променяни по всякакъв начин. Действието се развива в малкото градче Мистик Фолс. Сайтът е създаден за забавление и усъвършенстване на творческите способности. Всички тук сме много приветливи и ви приканваме да се присъедините към нашето голямо свръхестествено семейство.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Гласувайте за нас
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Брояч
free counters
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 8 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 8 Гости :: 2 Bots

Нула

Най-много потребители онлайн: 127, на Вто Дек 11, 2012 4:22 pm

Ден по-рано на гробищата

Go down

Ден по-рано на гробищата  Empty Ден по-рано на гробищата

Писане by Кардам on Съб Авг 15, 2015 5:09 pm

Двама възрастни и дете, държащо единият за ръка вървяха по пътеката към гробищата. Стигнаха и продължиха към една конкретна цел.
- Пристигнахме - отбеляза Кардам, именно той държеше ръчичката на детето, а то пък бе синът му - Джаспар. Другата личност с тях беше жена на средна възраст. Бяха се спрели пред добре поддържан гроб
През изминалите няколко години от смъртта на Елизабет, Кардам търсеше начин да я възкреси, а също и убиецът й, за да му стори същото. Но досега не бе успял нито в едното, нито в другото. Тази вечер обаче възкресението може би щеше да стане факт. Точно за това бяха там заедно с вещицата. Да жената с тях бе вещица при това силна. Освен това ги чакаше джип заедно с 3-ма от неговите върколаци. Кардам помоли детето да отиде при джипа заедно с един от върколаците, то впрочем познаваше и тримата, а заедно с другите извадиха лопати и започнаха да разкопават гроба. Не им отне много време да го сторят и да отворят ковчега.
- Мой ред е - проговори вещицата и започна да произнася заклинание. Изговаряше думите не на латински, а на друг по-древен език, на акадски. По някое време ръката на Елизабет помръдна. Вещицата продължи със заклинанието си...
Кардам
Кардам
Върколак
Върколак

Брой мнения : 6410
Рожден Ден : 03.12.1593

http://www.adventurworld.niceboard.org

Върнете се в началото Go down

Ден по-рано на гробищата  Empty Re: Ден по-рано на гробищата

Писане by Елизабет Джак Дарк on Нед Авг 16, 2015 5:33 am

Бях обгърната от гъст бяла мъгла, която прогаряше дробовете ми. Беше същата мъгла, като тази, която сънувах вечерта преди да бъда убита. Разликата беше там, че не чувах гласовете на мъжа и детето си. Вместо това понякога ясно долавях писъци, след всеки от тях в главата ми излизаше образ на човек, когото бях убила, човек, който преди смъртта си беше издал същия този писък. Друг път усещах присъствие и чувах гневни заплахи от представители на различни раси, с които също се бях разправила навремето. Лутах се из тази мъгла, но никога те срещнах никого. Това ли беше смъртта? Постоянна болка при всяко вдишване, постоянна самота...А може би бях някъде по средата? Копнеех да зърна семейството си, да мога отново да ги докосна, да усетя сърцата им, обичта им. Понякога имах усещането, че са до мен. В такива моменти, ако се напрегнех достатъчно в главата си долавях гласовете им, тихи и едва загатнати, все едно идват от много далеч. В тези моменти болката беше тай- силна. Знаех, че Кардам ще страда за мен, но знаех, че ще остане силен заради сина ни, заради Джаспар. Надявах се да продължи напред и отново да намери щастието си. Не знам колко време се лутах в това безвремие, когато чух тих шепот на непознат за мен език. Стори ми се, че лека, топло жълта светлина се опитваше да разкъса белите талажи гъста мъгла. Премигах няколко пъти срещу нея, за да се уверя, че зрението ми не ме лъже. Тя все още беше там, а странния шепот сякаш идваше от нея. Бавно и плахо тръгнах натам. Малко по малко светлината се разрастваше, а гласът ставаше все по- ясен. Спрях. Каква можеше да бъде това? Като се замисля каквото и да беше как би могло да ми навреди повече, та аз бях мъртва? Реших, че няма какво повече да губя и се затичах. Светлината беше станала почти два метра топла и нежна. Поколебах се за миг, вече беше на една крачка разстояние. Вдигнах ръка, поех дълбоко дъх и я докоснах. По тялото ми премина електричество и бързо я отдръпнах. Погледнах ръката си, нямаше доловими щети. Затворих очи и направих крачка напред, минах през светлината. Озовах се легнала по гръб, дробовете ми горяха. Поех рязко въздух и отворих очи.
Елизабет Джак Дарк
Елизабет Джак Дарк
Вампир
Вампир

Брой мнения : 643
Рожден Ден : 04.06.1633

Върнете се в началото Go down

Ден по-рано на гробищата  Empty Re: Ден по-рано на гробищата

Писане by Кардам on Нед Авг 16, 2015 11:50 am

Заклинанието беше трудно и продължи да се повтаря дълго. В крайна сметка обаче на на ковчега се получи. Отначало помръдна само ръката на Елизабет, но после дробовете й се и изпълниха с въздух, очите се отвориха, а стените на ковчега се разпаднаха.
- Здравей - Кардам клекна до съпругата си, вдигна я на ръце и с няколко крачки я отнесе до джипа.
- Джаспар, сега ще трябва да помогнеш на мама - рече той на сина си. Вещицата го беше предупредила за това. Детето не чака, а започна да прилага лечебната си дарба върху майка си. Кардам остана при тях, но след малко отиде при другата жена да провери как е и разбира се да й благодари.
- Ще се оправя - каза му тя, седнала на един пън. - Просто съм.. изтощена. Оказа се... по-трудно.
Кардам стана и се върна при джипа. Помоли Джаспар да помогне и на вещицата, което детето направи.
- Добре дошла отново - българинът помилва бузата на Елизабет. Прегърна я и й подаде да пийне от предварително готовата торбичка кръв.
Кардам
Кардам
Върколак
Върколак

Брой мнения : 6410
Рожден Ден : 03.12.1593

http://www.adventurworld.niceboard.org

Върнете се в началото Go down

Ден по-рано на гробищата  Empty Re: Ден по-рано на гробищата

Писане by Елизабет Джак Дарк on Нед Авг 16, 2015 1:17 pm

Не виждах нищо. Около мен цареше мрак. Чувах гласове, но някак отдалеч и не можех да ги различа. Изведнъж усетих нечии силни ръце да ме вдигат. Дъхът ми секна. Ръцете бяха силни и топли, държаха тялото ми нежно, бяха същите като на съпруга ми. След малко ме положиха на някаква повърхност и усетих две малки ръчички по кожата си. Затворих очи, изведнъж почувствах адска умора. Пробвах да попитам къде съм, но безуспешно, от устата ми не излезе и звук. Не след дълго ме заля необяснима вълна на облекчение. Отворих очи и го видях. Пред мен беше съпругът ми, беше като сън.
- Добре дошла отново.- каза и помилва бузата ми. Прегърна ме и ми подаде една торбичка кръв. До този момент не осъзнавах каква нужда имах от нея. Поех я немощно и след още един безуспешен опит да кажа нещо я пресуших почти на един дъх. Това ми помогна много, енергията, която заля цялото ми тяло беше огромна. Изправих се на крака и прегърнах Кардам. Беше той, беше истински и беше до мен! Не можех да повярвам. Целунах го жадно и погледнах в очите му.
- Толкова много ми липсвахте! Къде е Джаспар?
Сякаш по сигнал детето ни се приближи към мен. Беше толкова пораснал, че едва го познах. Взех го на ръце и го целунах. Притиснах го силно в себе си.
- Как?- обърнах се към съпруга си- Какво се случи?
Елизабет Джак Дарк
Елизабет Джак Дарк
Вампир
Вампир

Брой мнения : 643
Рожден Ден : 04.06.1633

Върнете се в началото Go down

Ден по-рано на гробищата  Empty Re: Ден по-рано на гробищата

Писане by Кардам on Вто Сеп 15, 2015 9:17 am

Елизабет пресуши подадената й торбичка с кръв, а Кардам отвърна пламенно и любящо на целувката, докато държеше съпругата си в прегръдките си.
- И ти ни много ни липсваше - каза той.
Джаспар, който бе помогнал на вещицата с дарбата си се приближи, а майка му го гушна и целуна.
- С нейна помощ Кардам погледна към другата жена, която тъкмо в момента се изправяше. - Оказа се, че има древно заклинание за възкресяване.
Кардам
Кардам
Върколак
Върколак

Брой мнения : 6410
Рожден Ден : 03.12.1593

http://www.adventurworld.niceboard.org

Върнете се в началото Go down

Ден по-рано на гробищата  Empty Re: Ден по-рано на гробищата

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите