The Vampire Diaries RPG Forum
Добре дошъл в най-добрия РПГ форум посветен на сериала "Дневниците на вампира". Любов, мистерии, убийства и кръв - потопи се в един истински вълшебен свят, изпълнен с опасности. Очакваме те.
welcome!
Форумът е направен по основните идеи от сериала Дневниците на вампира. Главните герои са взаимствани от него, но историите им могат да бъдат променяни по всякакъв начин. Действието се развива в малкото градче Мистик Фолс. Сайтът е създаден за забавление и усъвършенстване на творческите способности. Всички тук сме много приветливи и ви приканваме да се присъедините към нашето голямо свръхестествено семейство.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Гласувайте за нас
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Брояч
free counters
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 10 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 10 Гости :: 2 Bots

Нула

Най-много потребители онлайн: 127, на Вто Дек 11, 2012 4:22 pm

Шерифството - преди няколко дни - Клаус и Келси

Go down

Шерифството - преди няколко дни - Клаус и Келси Empty Шерифството - преди няколко дни - Клаус и Келси

Писане by Kelsea. on Съб Май 23, 2015 12:17 am

Не бях сигурна как да приема това, че щях да покажа подземията на древен. Как щеше да реагира? Все пак беше вампир. 
Въздъхнах. Бях обула удобни дънки, позволяващи ми движение при нужда. Ръцете под коженото яке бяха изрисувани с руни, които щяха да ме защитят при нужда. Бързина. Рефлекс. Отблъскваща. За момента нямах други подходящи. Но трябваше да стигнат ако станеше нещо.
Стоях пред шерифството със скръстени ръце. Дежурният патрул беше вътре на бюрото, чакащ обаждане, което се случваше може би малко по-рядко нощем, защото повечето хора си бяха у дома. Или нямаха възможността да се обадят. Или не помнеха...
Въздъхнах. Потропвах нервно с крак. Както винаги бях подранила с 20 минути. Нервно потропвах в джоба в който стоеше пръчката. 
Чудех се дали ще успея да прикрия стаята в която беше Мария-Тереза. И дали щеше да има смисъл след като той види дори празна стая. Но бях чувала, че Клаус Майкълсън не е най-сдържания откъм мъчения за извличане на информацоя. Може би дори за забавление. 
За да успея трябваше да се сдружа с някои от враговете. Бях приела, дори с неприязън, тази противна мисъл. 
Погледнах през рамо и когато върнах погледа си напред сърцето ми подскочи.
-Господин Майкълсън. Клаус... Навреме, както и очаквах
Kelsea.
Kelsea.
mod
mod

Брой мнения : 979
Рожден Ден : 10.06.1991

Върнете се в началото Go down

Шерифството - преди няколко дни - Клаус и Келси Empty Re: Шерифството - преди няколко дни - Клаус и Келси

Писане by Niklaus. on Съб Май 23, 2015 7:28 am

Часът за срещата между Древния и шерифа наближаваше, но Клаус не бързаше и до последно мислите му бяха отправени в съвсем друга насока. Все се бе завърнал в града съвсем скоро и още не се бе погрижил за всичко, което бе необходимо за безопасността на неговата дъщеря. Сдружението с шерифа бе една от многото малки крачки към него, които малко или много щяха да му помогнат. Ето, че дойде време да излезе от дома си и да се насочи към центъра на града, където и се намираше полицейското управление. Хибрида отдавна бе загубил бройката на всички подобни срещи, на които бе присъствал през живота си, защото ако се стараеше да си записва, то със сигурност вече щеше да им е изгубил края. За Никлаус също бе ясно, че червенокосата му 'съюзничка има задни намерения, но щом бе преценила, че ще има волята и най-вече силите да крачи заедно с него по толкова тънък лед, то за него щеше да бъде истинско удоволствие.
 В типично свой стил, Древният се появи от нищото и мистериозната му поява предизвика драстично ускоряване в пулса на момичето. Келси все пак запази самообладание и поздрави, но промяната в сърдечния й ритъм не остана незабелязана от събеседника й. Истината беше, че той няма търпение да се разходи из подземието на шерифството и да види въпросните килии, за които знаеха само най-доверените хора от съвета на града. При различни обстоятелства, Клаус би освободил всички затворени през годините свръхестествени същества, след което да им остави да определят присъдата на шерифа, а за финал да опустушат града, но не и сега. Не и когато Хоуп бе тук. За него бе важно да живее колкото се може по-незабелязано, което фактически бе невъзможно за някой от фамилията Майкълсън.
 - Шерифе... за мен е удоволствие да се срещнем отново! - подходи мъжът със загадъчна усмивка, обхванал ръцете си една в друга зад гърба си. Надяваше се този път да се размине с по-малка купчина от отегчителни въпроси и да пристъпят към същинската част. Можеше да го направи и сам, въздействайки на всички, като преди това щеше да се погрижи, че нямат и капка върбинка в тялото, но това не му доставяше вече толкова голямо удоволствие, колкото истинския контакт с хората и възможността да ги манипулира само с думи, без да използва въздействието си.
Niklaus.
Niklaus.
Хибрид: Вампир & Върколак
Хибрид: Вампир & Върколак

Брой мнения : 262

Върнете се в началото Go down

Шерифството - преди няколко дни - Клаус и Келси Empty Re: Шерифството - преди няколко дни - Клаус и Келси

Писане by Kelsea. on Съб Май 23, 2015 7:49 am

-Разбира се. И за мен. Нямам търпение да ви запозная с новата инициатива - усмихнах се внимателно и киннах с глава, отразявайки позицията, скръствайки ръце зад гърба си. -Последвайте ме - казах учтиво. Не ми беше естествено да говоря с някой на такава възраст на ти, дори да не го харесвах ни най-малко. Поне не това което е.
Влязохме в сградата и минахме бързо разстоянието до вратата на арховите. Поставих длан върху нея, за да руната ни допусне и след това се обърнах към него. Свих устни и стоях мълчалива секунда повече от нужното.
-Моля, заповядай - усмихнах се веднага, за да успее да влезе в стаята. - В момента всичко е празно - излъгах. - Почти празно. - добавих шепнешком. Не исках да губя възможността задето държах някого. - Всичко е ново. Чувала съм, че преди няколко вела са се ползвали, но съвета е занемарил тази част от въздействието си и всички са били убити. Сега просто правим всичко по.... Модерно - усмихнах се и дръпнах тайната врата за витата стълба. Което беше истина. Имаше известно удобство. И нови системи....
Тръгнах надолу и усетих как тялото ми малко се напряга. Не знаех каква реакция да очаквам, затова стислах дланите си в юмруци, готова да използвам магията която бях вляла в тялото си. 
-Не знам доколко ще ви очарова. Затворничката спи.
Kelsea.
Kelsea.
mod
mod

Брой мнения : 979
Рожден Ден : 10.06.1991

Върнете се в началото Go down

Шерифството - преди няколко дни - Клаус и Келси Empty Re: Шерифството - преди няколко дни - Клаус и Келси

Писане by Niklaus. on Съб Май 23, 2015 9:25 am

Двамата влязоха в сградата и се насочиха по някакви стълби, като преди това преминаха през малък и доста тъмен коридор. Със сигурност, ако спътникът й не бе Никлаус Майкълсън, а някой друг, би се стреснал от обстановката, докато червенокосото момиче крачеше наизуст напред без въобще да поглежда дали той я следва. Коравото й на пръв поглед излъчване далеч не бе такова в действителност и това ясно се усещаше за мъжът, който кротко вървеше след нея и внимателно оглеждаше всички детайли на помещението. Мъртвешката тишина сякаш показваше на вампира, че е дошъл напразно, но и двамата знаеха, че всичко бе единствено за заблуда. Истината беше, че изострените му сетива не долавяха нито някакви движения и шумове, нито какъвто и да било аромат, с изключение на този на влагата, която се долавяше в помещението. Клаус все пак реши, че е време да разтопи мълчанието, което тя прекъсваше от време на време с някоя любезна реплика и изрече:
 - Струва ми се добра инвестиция и бих спонсорирал проекта ви, стига да ми гарантирате, че ще има ефект и своеволието на останалите представители на вида ми ще бъде сведено до минимум, дори бих искал да бъде отстранено. 
 Освен, че беше определян хиляди пъти като чудовище през годините, за никой, водил преговори с Клаус не бе тайна, че той бе и завиден дипломат. Умението му да преговаря бе очарователно, а словата му бяха винаги добре премерени и точни. Спазваше всяка една дума, която бе дал, но нищо повече от това. Условието му бе почти невъзможно, защото в Мистик Фолс вампирите бяха повече от всякъде другаде по едни или други причини, като в това число не включваше и останалите изроди, които обитаваха земята и по-специално града им. 
 Докато в тишината отекваха  само звуците от стъпките им, слухът на Древния долови някакъв странен шум и можеше да се закълне, че това бе сърдечен удар. Или по-точно нещо наподобяващо сърдечен удар, но в пъти по-бавно. Само след секунда хибрида последва едно от най-верните си сетива и се стрелна в същата посока, преминавайки през тежка врата, която бе добре прикрита в стената и се озова в килия, а до отсрещната стена, окована, лежеше изнемощяла жена и по-точно вампир на предела на силите си. 
 - Всичко е празно, а? - измърмори Клаус по-скоро на себе си и се обърна бавно назад, поглеждайки Келси, която със забързана крачка се насочваше към тях.
Niklaus.
Niklaus.
Хибрид: Вампир & Върколак
Хибрид: Вампир & Върколак

Брой мнения : 262

Върнете се в началото Go down

Шерифството - преди няколко дни - Клаус и Келси Empty Re: Шерифството - преди няколко дни - Клаус и Келси

Писане by Kelsea. on Съб Май 23, 2015 1:21 pm

-Това е идеята на всичко, което се опитвам да направя - усмихнах се. Някак се стоплих. И се отпуснах. Онази мъст в мен ликуваше, че сме намерили толкова силен съюзник. Подскачаше и танцуваше танци на победа, която не се знаеше дали ще доживее. Сърцето ми биеше с боен ритъм и знаех, че дори вуйчо ми би се гордял, че успявам.
Успявах.
Бавно. Постепенно. Лусия беше създала мястото. Аз щях да го довърша. И в края това което правех с Мария-Тереза щеше да е детска игра. Прескочи кобила. А в бъдеще щяхме да се опитваме да решаваме трудни загадки. Висока степен на успех.
-Ако мога бих отстранила всякакви прояви от вашия вид, господин Майкълсън... - стиснах отново длани в юмруци. - Клаус - напомних си.
И тогава се случи нещо. И всичко в мен спря. Той изчезна в посока на килията в която беше вампирката. Стиснах зъби. Умствена забележка. Да подсиля вратите. Погледнах го в далечината докато ходех бавно и завъртях пръчката между пръстите си, натискайки я  в кожата си, рисувайки предпазна руна. За всеки случай. Може би щеше да се ядоса при вида на една от неговия вид. Друго беше само да говори.
Веригата още беше на ръката й. Лицето й още беше раздрано от удара с шипове. Кожата й бе като папирус и вените й се виждаха, а до нея лежеше бутилката с кръв, нейната кръв, която очевидно не й се услаждаше. Поне руната беше изчезнала.
Прибрах пръчката и се приближих.
-Това е единствената ни затворничка - казах високо, приближавайки го. Дали върбинката във въздуха му действаше или просто я усещаше като леко дразнение? Определено беше достатъчно силно за Мария-Тереза. Държеше я в безсъзнание докато не изключа вентилацията.
Запазих самообладание и леденото си изражение, като второто дойде от самосебе си при вида на вампирката.
-Така, след като разбихте вратата, което е непостижимо за вампирите, които ще бъдат държани тук... може да видите обстойно какво имаме засега. И да ви обясня къде ще идат всички средства - може би трябваше да се занимавам с бизнес. Сигурно това щях да правя ако не бях отгледана от вуйчо ми. Или щях да съм художничка. Щях да уча в.... нямаше значение. Тези мисли бяха ненужни.
-Най-началната процедура се извършва след залавяне - посочих с глава към далечна врата в дъното на коридора, до все още запълващите се архиви. - Източване на голямо количество от кръвта - казах и не допълних какво правим с източената кръв, но погледнах доволно към бутилката на леглото до спящата.
Kelsea.
Kelsea.
mod
mod

Брой мнения : 979
Рожден Ден : 10.06.1991

Върнете се в началото Go down

Шерифството - преди няколко дни - Клаус и Келси Empty Re: Шерифството - преди няколко дни - Клаус и Келси

Писане by Niklaus. on Нед Май 24, 2015 8:14 am

Древният внимателно оглеждаше обстановката в килията и обонянието му мигновено бе подразнено от аромат, разнасящ се във въздуха. Явно това бе един от начините, който използваха за да държат затворничката в несвяст - изпарения от върбинка, което откровено му дразнеше по време на огледа тук, но не бе достатъчно за да го замае достатъчно, че дори и да го задържи в несвяст. Шишето с кръв му направи впечатление, но реши да не пита и просто да си води бележки. Не го вълнуваше косвено, че тук има немощен вампир, ако от това се притесняваше шерифът. 
 Шерифът започна да обяснява за похватите, които използват срещу вампирите, щом ги заловят, с което мислите на Никлаус отплаваха в съвсем друга насока. Връхлетяха го спомени за доста далечни години, в които от отегчение изпълваше свободното си време с разходки в подобни лагери, в които пленяваха вампири и ги измъчваха. Върбинката по онова време се откриваше също толкова трудно, колкото сега, което го улесняваше при въздействието. Понякога се налагаше и да намалява броя на участниците във въпросните експерименти, но това бяха случаите, които по онова време се стремеше да избягва. Това бе един от многото му налудничави начини, които измисляше за да запълва многото си свободно време... поне в годините, в които Майкъл не бе по петите му или по-точно бе прекалено далеч от неговите следи, за да бъде притеснен.
 Клаус все пак успя да се отърси от тези мисли преди да е показал неуважение, ставайки ясно, че не се вслушва особено в думите на привлекателната му събеседничка и е обсебен от съвсем други неща. Други, незначителни неща, но все пак доста често се случваше ума на Древния да е обзет от точно такива. Надяваше се тази врата наистина да не е толкова крехка, колкото му се стори и при евентуално освобождаване на затворника от оковите, да бъде достатъчна за да го спре.
 - Какъв е случаят с тази... - за миг се замисли за името на пресъхналия вампир и продължи - Мария-Тереза?
 Трябваше да признае, че Келси си бе свършила добре работата, съдейки по начина, по който изглеждаше затворничката. Това с върбинката бе хитро и проектът сякаш имаше бъдеще. Разбира се обаче, Клаус нямаше да налее толкова пари, колкото тя си мислеше, просто защото не бе великодушен, за какъвто тя може би го бъркаше.
Niklaus.
Niklaus.
Хибрид: Вампир & Върколак
Хибрид: Вампир & Върколак

Брой мнения : 262

Върнете се в началото Go down

Шерифството - преди няколко дни - Клаус и Келси Empty Re: Шерифството - преди няколко дни - Клаус и Келси

Писане by Kelsea. on Пон Май 25, 2015 3:07 pm

Погледнах замислено към Мария-Тереза. Какъв беше нейния случай?
Освен, че се опитвах всячески да измъкна имена от нея тези дни? И изпробвах създаденото "подземие за мъчения"? И простата причина, че беше вампир, а тайно, или не толкова, ми доставяше удоволствие да гледам едно такова изчадие да страда?
Нямаше друга. Но как да му кажа всичко това? Ако кажех за имената, щеше да се запита защо ми трябват. А ако кажа това щях да разкрия малката тайна, че новия шериф на Мистик Фолс боравеше с магия. А едва ли щеше да е приятно ако вещица разбере, че един обикновен човек си играе с неща, които не са му работа.
Отделно, щях да трябва да кажа, че Лусия е в схемата.
А нито едно от тези две неща не бяха за казване.
-Изглаждане на лични проблеми - казах просто. Всички тези мисли бяха преминали през ума ми за секунди, може би повече от нужното, може би не. Бях прекалено спокойна, за да проличи, че съм мислела нещо друго. - Имахме проблеми.
След това го погледнах право в очите. Смело и решено.
-Искам да те помоля за нещо, което не влиза в работата на съвета и няма да бъде отбелязвано в никакви официални документи - казах и по устните ми се плъзна едва доловима усмивка.
Добри идеи ми идваха понякога. Кофтито беше, че често ми трябваше друго лице, което да ги осъществява.
Kelsea.
Kelsea.
mod
mod

Брой мнения : 979
Рожден Ден : 10.06.1991

Върнете се в началото Go down

Шерифството - преди няколко дни - Клаус и Келси Empty Re: Шерифството - преди няколко дни - Клаус и Келси

Писане by Niklaus. on Пет Юни 05, 2015 7:37 am

Макар и тя да си го мислеше, несигурността на събеседничката му не остана скрита за Клаус. Древният знаеше добре, че не му казва всичко и, че нещо му убягва. Щеше да прояви още малко търпение, пък и нали точно поради тази причина се бе заел с въпросният проект. Искаше да се упражни малко върху търпението си и умението си да изчаква подходящ момент - все неща, които не му се отдаваха особено. Той не бе сред най-темпераментните личности и това те първа щеше да става все по-ясно за Келси, тъй като съвместната им работа предполагаше за запознанството помежду им, с което и нравът на хибрида щеше да се разкрие малко или много.
 - На вашите услуги, шерифе. - съгласи се мигновено блондинът. Обичаше, когато някой му доверява поверителна информация. Обикновено това се случваше или когато хората бяха прекалено глупави, или когато бяха притиснати до стената и Клаус бе единственият избор, към който можеха да погледнат. Мъжът се престори, че вече е забравил за случаят с пресушената затворничка и увъртанията на Келси и така и не повдигна темата повече. Каквото и да беше, поне до момента не му се струваше толкова важно, че да насочва вниманието си в същата посока няколко пъти. 
 Докато Древният изчакваше да чуе въпросната тайна, мигновено започна цялата тази обиколка из тунелите да му доскучава, но все пак реши, че може да продължат с деловите разговори и на друго място. В главата му се въртяха някои доста добри идеи, с които можеше за миг да се запознае с всичките планове на момичето, но все си напомняше, че новият му престой в Мистик Фолс ще бъде по-скоро дипломатичен, отколкото варварски - какъвто общо взето можеше да се нарече целият му живот. 
 - Знаеш ли, Келси... - започна бавно Клаус, извръщайки лукавия си поглед към нея и продължи - не може ли да продължим дискусията си някъде другаде. Започнах да огладнявам.
 Дори да беше съгласна, представите на двамата за обедното меню се различаваха драстично, но именно това бе начинът, по който той реши да опита да я провокира, чакайки кротко отговора на служителката на управлението.
Niklaus.
Niklaus.
Хибрид: Вампир & Върколак
Хибрид: Вампир & Върколак

Брой мнения : 262

Върнете се в началото Go down

Шерифството - преди няколко дни - Клаус и Келси Empty Re: Шерифството - преди няколко дни - Клаус и Келси

Писане by Kelsea. on Пет Юни 05, 2015 8:09 am

-Добре - усмихнах се и скръстих ръце зад гърба си. - Искам да въздействаш на затворниците ми когато ги освобождавам. Не искам да знаят къде са били, колко време и какво се е случвало с тях - казах и кимнах леко на себе си. Не можех да си позволя да убивам всички, които залавям. Дори да исках. Трябваше да действам умно. Не можех и да ги пускам на свобода след изпълнената им функция, знаейки, че съм ги измъчвала и държала против волята им в килия, която е изпълнена със всякакви неблагоприятни за тях неща.
Щях да се срещна с мама и татко прекалено бързо. А и това не можех да допусна. Не и преди да хвана онази, която ми ги отне. Гледах го докато обмисля информацията и се опитвах да преценя. Не че имах шанс да разгадая мисловната дейност на толкова старо същество. Беше имаш прекалено много години опит в надлъгване и прикриване на емоции и мисли.
Ентусиазмът ми, че проговори изчезна при думите му. Очаквах отговор а получих толкова ужасна информация... гнусно. Противно...
Погледа ми се смрази и стиснах челюст за секунда, докато успея да овладея инстинктивната си реакция и да изкрещя всичко, което бях мислела. Поне се радвах, че няма начин да се храни от мен. Първо че бях наблъскана с върбинка като за световно, второ че посегнеше ли ми просто щях да използвам магията, която стисках в юмрука зад гърба си. макар че това щеше да действа още само час. Ако имах и толкова време.
Погледнах надолу по коридора към склада.
-Предполагам не говориш за свинска пържола за вечеря - погледнах го и стиснах юмрука си още по-силно зад гърба си. - В онази стая има кръвни банки. Ако искаш. Но ако не предполагам разговора ни за вечерта ще трябва да приключи, тъй като не искам да съм близо до Вас господин Майкълсън, ако сте намислили друг източник.
Излязох от килията и отключих съседната след което докато чаках отговора му вдигнах безжизнената вампирка и я пренесох, за да мога да я затворя. Вратата щеше да е работа за друг ден.
Kelsea.
Kelsea.
mod
mod

Брой мнения : 979
Рожден Ден : 10.06.1991

Върнете се в началото Go down

Шерифството - преди няколко дни - Клаус и Келси Empty Re: Шерифството - преди няколко дни - Клаус и Келси

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите