The Vampire Diaries RPG Forum
Добре дошъл в най-добрия РПГ форум посветен на сериала "Дневниците на вампира". Любов, мистерии, убийства и кръв - потопи се в един истински вълшебен свят, изпълнен с опасности. Очакваме те.
welcome!
Форумът е направен по основните идеи от сериала Дневниците на вампира. Главните герои са взаимствани от него, но историите им могат да бъдат променяни по всякакъв начин. Действието се развива в малкото градче Мистик Фолс. Сайтът е създаден за забавление и усъвършенстване на творческите способности. Всички тук сме много приветливи и ви приканваме да се присъедините към нашето голямо свръхестествено семейство.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Гласувайте за нас
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Брояч
free counters
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 12 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 12 Гости :: 1 Bot

Нула

Най-много потребители онлайн: 127, на Вто Дек 11, 2012 4:22 pm

Мистик Фолс;; след няколко дни

Go down

Мистик Фолс;; след няколко дни Empty Мистик Фолс;; след няколко дни

Писане by Vivianne. on Чет Авг 07, 2014 3:12 pm

Бар? Какво по-точно правеше Вивиан на подобно място? Е, беше дошла за да угоди на приятелка, която в момента си интимнечеше с някакъв непознат тип, а на Вив далеч не й беше забавна тази ситуация. Остави ги насаме под престекст, че ще отиде до бара за питие. Забеляза няколко мъже, които бяха окупирали бара и правеха неприлични подмятания към барманката, която изглеждаше доста смутена от това. Вив успя да се промъкне между двама пияни мъжаги и да стигне до бара.
-Един джин с тоник.. с повече тоник - поръча си тъмнокоската и се усмихна. Не беше фенка на силния алкохол, затова разреждаше всичко, което пиеше. Докато момичето зад бара се беше заело с поръчката на Вивиан, подмятанията не спираха.
-Хей, изобщо не сте любезни - каза им Вивиан, опитвайки се да защити барманката, скръствайки ръце пред гърдите си. Уж трябваше да изглежда заплашително, но тя беше толкова дребничка пред тях, че по-скоро беше смешно.
Но думите й изобщо не трогнаха мъжете, дори напротив. Подмятанията се прехвърлиха върху нея моментално. Вивиан взе джина си и се опита да се промъкне отново между двамата пияни. Усещайки нечия ръка върху кръста си, й причерня. Обърна се и зашливе звучен шамар на този, който си беше позволил подобна волност. Той от своя страна също замахна към нея с голямата си длан и толкова ярост в погледа, а Вив залитна назад и полетя към пода. Чашата й се разля върху един мъж, в когото се блъсна когато загуби равновесие под силната длан на побойника.
-Съжалявам - извини се тя, докато се изправяше, държейки се за бузата, която беше станала румено червена от шамара на пияницата.
Vivianne.
Vivianne.
Вещица.
Вещица.

Брой мнения : 50

Върнете се в началото Go down

Мистик Фолс;; след няколко дни Empty Re: Мистик Фолс;; след няколко дни

Писане by Скот Рийд on Чет Авг 07, 2014 5:35 pm

Поредната вечер, която Скот щеше да прекара в поредния бар, напивайки се до забрава. И така му харесваше. Мъжа обичаше да прекарва вечерите си така, защото не трябваше да мисли за нищо и никого. Щеше да пие докато не забрави напълно за всичко, което му се беше случило и просто не спре да мисли.
- Едно уиски...чисто!
Отпрати поръчката си към барманката, а след това с периферното си зрение огледа останалите мъже на бара. Същински прасета, мразеше когато подобни проваляха вечерта му и не му позволяваха да се забавлява, дори и по странен за околните начин. Пиянските им разговори постоянно го дразнеха.
"Глупави нищожни същества", мислеше си той докато без да искаше подслушваше поредния разговор за якото парче, което идиота е "забил" поредната вечер. Да не говорим за несвършващите коментари насочени към барманката. Мразеше, когато нищожества като този третираха жените като предмети. Вбесяваше го всъщност. Никога до сега не бе изпитвал толкова много омраза. Искаше му се да се изправи и да му "забие" един юмрук в лицето.
Рийд си получи питието и за момент забрави за предишните си мисли, сега цялото му внимание бе напълно погълнато от питието пред него. Уискито винаги имаше това невероятно влияние над него. Направо си беше ненормално. Отпи една глътка и позволи на течността да се разлее в устата му, за да може да се наслади напълно. За момент настъпи суматоха, което изненада мъжа и го изкара напълно извън транса, в който бе попаднал. Скот хвърли един поглед на случващото се около него, което бе достатъчно да го накара да стане от мястото си. Скот направи една крачка и тогава някой се блъсна в него. Мъжа се обърна по посока на момичето, което току - що беше ударено.
Това бе достатъчно на Скот за да издърпа чашата от ръката на момичето и да я тресне в главата на побойника. След като въпросния се обърна към Скот, Рийд побърза да му вкара две крушета, а с третото го повали на земята. За да бъде напълно сигурен, че си е свършил добре работата Хибридът го изрита здравата в биреното шкембе, а след това взе едно по - запазено парче от счупената чаша я го прокара по така плешивото теме на мъжа. Червената диря стигна до врата му, когато Скот пусна парчето и се надвеси над него. Прошепна му нещо, а след това се изправи и плю върху него.
Върна се обратно на мястото си, извади пари, които покриваха щетите, които бе нанесъл, изпи уискито си на екс и се насочи към изхода на заведението. Нямаше намерение да остава за дълго така или иначе.
Скот Рийд
Скот Рийд
Хибрид: Вампир & Върколак
Хибрид: Вампир & Върколак

Брой мнения : 355

Върнете се в началото Go down

Мистик Фолс;; след няколко дни Empty Re: Мистик Фолс;; след няколко дни

Писане by Vivianne. on Чет Авг 07, 2014 6:07 pm

Не, това не можеше да се случва, поне не и на Вивиан. С какво беше заслужила да стане причина за сбиване, ако това идобщо можеше да се нарече сбиване, тъй като нападателят й доста бързо се озова на пода. В суматохата Вивиан не усети как беше направила няколко крачки назад и гледаше изплашено отстрани сценката, която се разигра. Чувстваше се зле, най-малкото защото двама напълно непознати си размениха юмруци, само защото тя си беше отворила устата, за да защити момичето зад бара. Отделно се чувстваше и омърсена, сякаш още усещаше алчните лапи на пияния тип по себе си. Всичко това я докарваше до такова отчаяние и яд, че ако не беше толкова стресирана може би щеше да се разплаче. Мъжът, в който се блъсна не по своя воля, стана и налетя на бой на другия. След секунди тръгна към изхода, Вивиан тръгна в същата посока, с цел да го настигне и да успее да се извини. Имаше чувството, че беше ядосан, може би освен на пияницата и на това, че го беше блъснала.
-Добре ли сте? - попита тя, когато бяха навън.
Забърза клачка и застана на пътя му.
-Извинявайте. Аз.. не исках да ви провалям вечерта - започна да се извинява, като в тихото й гласче можеше безпроблемно да се улови притеснението, както и огромното количество стрес, който все още изпитваше, макар й вече извън бара. Надяваше се все пак непознатият да не е ядосан, или поне не много.
Vivianne.
Vivianne.
Вещица.
Вещица.

Брой мнения : 50

Върнете се в началото Go down

Мистик Фолс;; след няколко дни Empty Re: Мистик Фолс;; след няколко дни

Писане by Скот Рийд on Чет Авг 07, 2014 6:37 pm

В бързината Скот бе успял да грабне една бутилка с някакво алкохол заедно със себе си. Не знаеше защо го беше направил, но определено искаше да забрави за всичко, и алкохола щеше да свърши перфектната работа. Развъртя капачката и остави течността да се разлее по гърлото му. Приближи се до една стена на сграда и свободно се отпусна на нея, без да се притеснява, че сяда да намокрения от дъжда асфалт. Всъщност, нищо от това не го интересуваше по каквато и да било причина. Когато чу, че някой му говори, мъжа завъртя главата си по посока на говоренето и само се надяваше това да не е онзи, търсещ си още бой.
Когато успя да фокусира фигурата пред себе си, той забеляза момичето, което бе ударено от онзи вътре преди малко. Огледа я хубаво за да се подсигури, че не е наранена, а след това се изправи, оставяйки бутилката на земята. Когато се приближи по - близо до нея, той забеляза как бузата `и бе започнала да посинява. Всъщност, не бузата колкото скулата `и. Това подразни мъжа, затова се върна обратно в заведението и мина направо зад бара. Потърси лед и накрая намери един плик с достатъчно лед. На излизане погледна към побойника, който стоеше на земята и си говореше някакви неща, докато никой не се опитваше да му помогне, нито пък му обръщаше кой знае какво внимание. Това накара мъжа да се усмихне, може би една от най- искрените усмивки от доста време насам. Излезе с бърза и стройна походка и огледа за момичето. Когато я намери на мястото, на което я бе видял за последно, мъжа скъси разстоянието между тях и хвана лицето и с едната си ръка и го повдигна, а с другата ръка постави торбата с лед върху насиненото място. След като постоя малко така мъжа сложи ръката `и върху своята, а след това отпусна торбата в ръката `и, връщайки се на предишното си място.
Отново му трябваше поредната доза алкохол. Облегна се на стената, а след това затвори очи и се опита да се съсредоточи над нещо, които без проблем би запълнило останалата част от вечерта му. Наведе се напред и прокара ръка по косата си, а след това извади малък черен ластик и завърза буйната си руса коса на опашка и се усмихна доволно,а след това без да отваря очи се облегна отново.
Скот Рийд
Скот Рийд
Хибрид: Вампир & Върколак
Хибрид: Вампир & Върколак

Брой мнения : 355

Върнете се в началото Go down

Мистик Фолс;; след няколко дни Empty Re: Мистик Фолс;; след няколко дни

Писане by Vivianne. on Пет Авг 08, 2014 12:14 pm

Докато Вивиан се извиняваше на непозватия, не забеляза каквато и да било реакция от негова страна, което я учуди до известна степен. Стана и отново тръгна по посока на бара, явно не беше от най-разговорливите. Вив постоя известно време и точно мислеше да си тръгва, вместо да седи в тъмното, когато непознатият мъж се приближи към нея с лед в ръка и го допря до лицето й. Вивиан моментално усети студенината, която не беше особено приятна, но Вив отдавна бе надраснала възрастта, в която не можеше да издържи на малко болка. Но щом той беше взел лед, значи шамарът беше оставил някакви последствия върху лицето й. Докато той отново надигна бутилката, Вивиан забеляза отражението си в една паркирана кола в близост. Видя синината, сбкоято макар и да не беше много наситено синя, все пак се забелязваше. Обърна се на една страна, така че той да не вижда този белег от среднощно насилие. Вивиан постоя още няколко секунди, само за да забележи, че той изцяло се беше отдал на това да пресуши бутилката с алкохол. Не знаеше как да разтълкува мълчанието му, но прецени, че едва ли компанията й е желана и реши да не го притеснява повече. Очевидно не желаеше тя да е тук.
-Приятна вечер - каза тя с все същия тих и приятен тон, както преди малко. Блягодари му само с поглед за леда и за това, че я беше защитил, след което се обърна с гръб и направи няколко крачки напред. Ледът вече се стопяваше ръката и капчици започнаха да капят и Вив го мегна в една от кофата. Докосна бузата си, докато ръката й все още беше хладна от леда й.
Vivianne.
Vivianne.
Вещица.
Вещица.

Брой мнения : 50

Върнете се в началото Go down

Мистик Фолс;; след няколко дни Empty Re: Мистик Фолс;; след няколко дни

Писане by Скот Рийд on Пет Авг 08, 2014 5:06 pm

Докато гледаше как жената се отдалечава Скот почувства някаква горчилка вътре в себе си, сякаш не правеше правилното нещо и може би трябваше да опита да говори поне малко с нея. Знаеше, че си е такъв и никога по никакви причини не говори, но сега може би беше някакво изключение и той трябваше да преглътне гордостта си и да се опита да я заговори. Не, че не можеше да общува с хора, но Скот рядко го правеше и беше позабравил малко, а и кой би го винил? В последните години бе общувал само с боклуци, които не заслужаваха по никакъв начин вниманието му, но той им го даваше. И сега, след като беше общувал с толкова много отвратителни хора и същества бе решил просто да не си хаби думите и да се фокусира повече над действията си, а не над думите. Мъжа се поизправи, като леко залитна, но не защото беше пиян, а просто защото стана прекалено рязко. Мъжа се клатушна, но успя да запази равновесие и да се приближи към жената, която го объркваше по някакъв необясним за него начин. Поиска да я спре, но устата му не излезе дори и звук, което леко го ядоса. Той изправи походката си и направи няколко големи крачки като я настигна и хвана за ръката обръщайки я към себе си. Не я познаваше, дори не я бе срещал преди тази вечер, но нещо в нея му изглеждаше толкова познато. Погледа ѝ бе нещо, което непрекъснато срещаше у другите жени. Тя не беше слаба, но нещо у Скот го караше да мисли, че тя не мисли достатъчно добре за себе си и има много ниско самочувствие. Повечето жени, които бе срещал щяха да шибнат пет шамара на онзи вътре и да го накарат да съжалява за постъпката си. Повечето жени биха направила така, че този да не излезе жив от този бар. Но явно това момиче не беше като повечето жени и това сякаш я открояваше от останалите и я правеше толкова уникална.
Скот бе застанал опасно близо до нея, телата им се допираха и той спокойно можеше да усети дъха ѝ върху себе си. Мъжа леко я подхвана за кръста и я приближи към себе си. Ако някой сега минеше определено щеше да сметне, че двамата са на път да се целунат, но това определено не беше плана на Скот. Напротив. Нямаше намерение да прави подобно нещо днес или изобщо. За момент му се стори, че тя ще припадне и единственото нещо, което можеше да направи е да я хване и да се подсигури, че няма да падне на земята. Очите му я питаха дали е добре. Бяха загрижени и изпълнени с неизвестна загриженост. У Скот се долавяше известна нотка на притеснение, която бе примесена със загриженост. Тя изглеждаше толкова немощна и слаба,че това направо го плашеше. Мъжа я вдигна на ръце и тръгна към колата си, а след това я отключи и сложи непознатата на задната седалка. Не осъзнаваше, че отстрани може би изглежда като най - обикновено отвличане, но той просто трябваше да го направи. Иначе щеше да рискува да остави момичето само на улицата и тя действително да припадне. А веднъж припаднеше ли на улицата, в толкова опасен квартал, щеше да е прекалено късно. Мъжа потегли с мръсна газ нанякъде и се надяваше нещо да не се обърка. След малко стигна пред къщата си и отвори вратата като вдигна жената на ръце и влезе вътре, поставяйки я на дивана в хола.
Скот Рийд
Скот Рийд
Хибрид: Вампир & Върколак
Хибрид: Вампир & Върколак

Брой мнения : 355

Върнете се в началото Go down

Мистик Фолс;; след няколко дни Empty Re: Мистик Фолс;; след няколко дни

Писане by Vivianne. on Пет Авг 08, 2014 6:33 pm

Едва направила няколко крачки напред, Вивиан усети как някой я хвана за ръката и я завъртя. Това, разбира се, я стресна доста, но в момента, в който видя, че това е същият този непознат, първоначалният й уплах изчезна за секунда, макар че пулсът й все още не се беше успокоил.. Очакваше може би да й каже просто едно "Довиждане", но сценката не се разигра точно така, както Вивиан си представяше. Преди да се усети, се беше озовала в една опасна близост до непознатия, а момент по-късно беше в ръцете му и той тръгна нанякъде. Отваряйки вратата на кола, първото, коетоо хрумна на Вив беше, че ще я заведе в някой лекарски кабинет, макар че й нямаше нищо сериозно. А Вивиан много мразеше подобни места, затова искрено се надяваше да не се окаже лекар. По-скоро предпочиташе русокосият мъж да е психопат, който отвлича момичета, отколкото да припари до доктор.
В момента би трябвало брюнетката да вика и всячески да търси начин да се измъкне от колата, но момичето не стори нито едно от двете, колкото и да беше странно.
Когато колата спря, Вивиян се беше унесла, облегнала главата си на прозореца, макар че имаше далеч по-удобни пазиции. Когато непознатият затвори своята врата, отново я беше взел на ръце.
-Мога да вървя - възпротиви се тя, но думите й бяха подминати. Тъмнокоската и непознатия влязоха в една къща и той я сложи на дивана. Може би тя беше луда. Намираше в дома ня напълно непознат, но нещо й подсказваще, че той не й мислеше злото. Ако искаше да й стори нещо,то тази вечер имаше прекалено много удобни моменти и щом вси още Вивиан беше цяла, жива и здрава, и определено нямаше от какво да се притеснява.
-Мисля, че е време да се представиш. А може би и да ми разкриеш защо съм тук - каза Вивиан, загърбвайки официалния тон от малко по-рано и преминавайки на "ти".
Чувстваше се като някакъв натрапник в дома на този непознат, сякаш е дошла без изобщо да е канена.
-Аз съм Вивиан - добави малко след това, представяйки се с едва забележима усмивка.
Vivianne.
Vivianne.
Вещица.
Вещица.

Брой мнения : 50

Върнете се в началото Go down

Мистик Фолс;; след няколко дни Empty Re: Мистик Фолс;; след няколко дни

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите