The Vampire Diaries RPG Forum
Добре дошъл в най-добрия РПГ форум посветен на сериала "Дневниците на вампира". Любов, мистерии, убийства и кръв - потопи се в един истински вълшебен свят, изпълнен с опасности. Очакваме те.
welcome!
Форумът е направен по основните идеи от сериала Дневниците на вампира. Главните герои са взаимствани от него, но историите им могат да бъдат променяни по всякакъв начин. Действието се развива в малкото градче Мистик Фолс. Сайтът е създаден за забавление и усъвършенстване на творческите способности. Всички тук сме много приветливи и ви приканваме да се присъедините към нашето голямо свръхестествено семейство.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
Гласувайте за нас
BGtop
Гласувай за мен в BGTop100.com
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Брояч
free counters
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 12 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 12 Гости :: 1 Bot

Нула

Най-много потребители онлайн: 127, на Вто Дек 11, 2012 4:22 pm

I'll always remember it was late afternoon

Go down

I'll always remember it was late afternoon Empty I'll always remember it was late afternoon

Писане by Кристин Рейнс on Съб Юни 28, 2014 11:07 am

13 април.

- Не! Не си отивай .. - шепнеше в мрака тихия и дрезгав глас на момчето,което Кристин току що бе излекувала с кръвта си. То беше ранено, при падането от високата града мислейки,че само така може да спре агонията. Той приемаше Кристин за по-голяма сестра, тъй като веднъж го бе спасила от жестокостта на няколко крадеца, които искаха да го оберат, но тя го бе защитила. От тогава той не спираше да я следва и все намираше начин да открие къде е. Беше му показала и най - лошата си страна, постоянно го отбягваше .. но той не се отказа никога. Затова тя реши да се махне от живота му, влияеше му зле, а на никого не би му било приятно да има за приятел вампир. Е поне тя така си мислеше. макар че когато тя самата беше човек, имаше доста познати такива. Но не искаше да го застрашава. Явно малко по-малко той е успял да докосне нещо в нея, нещо човешко.
Тя не успя да стигне навреме, за да го спре да  направи тази грешка. Видя го само как безжизненото му тяло се носеше из въздуха с бясна скорост надолу към земята.Сградата не бе кой знае колко висока,но все пак можеше да му причини някакви щети. И да, така си и беше, когато тя стигна до него той лежеше на земята,не помръдващ и без жизнен. При този му вид, тя не успя да се контролира и извади вампирските си зъби, а лицето и се промени. За части от секунда го взе на ръце и го премести на по безопасно място, заведе го у тях. Но едва след няколко секунди тя успя да прикрие всичко това, захапа леко китката си, докато не потече алени струйки кръв и понечи да я сложи в устата на пострадалото момче,но нещо я спря. Не беше сигурна. Но колкото повече го гледаше така,толкова повече се убеждаваше,че това е правилно. Допря китка до  устата му
- Пий! - каза със заповеднически тон тя и го намести,за да може от по-добрия ъгъл да приема кръвта без излишни движения.
След като се убеди,че е пил достатъчно от кръвта и, тя продума много тихо, глухо - Пази се! - ставайки се обърна за последен път към него, би било нормално да заплаче,но не тя не беше такава - плачът е за слабите.


13 април. Това беше датата на която тя се завърна в градчето, в което преминаха последните и няколко години човешки живот. Ах,как и липсваше всичко това, но от много време нищо не беше същото както преди. Приятелите й, познатите й, никой вече не се навърташе тук, но и защо да го прави - Мистик Фолс, си беше Мистик Фолс, ни повече, ни по-малко. Винаги имаше нещо или по скоро някой за забавления,но на Крис не и липсваха забавленията. Липсваха и старите приятели, които я обичаха. А дали щяха да я приемат такава, каквато е станала сега? Въпрос на който така и не бе открила все отговор. Мислейки си за своите неща беше забравила представа за времето, но и какво беше то за нея сега .. цяла вечност
Беше в гората, така и така това и беше любимото място за размотаване, беше тихо и спокойно.  Беше късно следобед, тъкмо се здрачаваше, имаше лек вятър, който поклащаше клоните на току що позеленелите дървета и мирис на цветчета. Обичаше да се разхожда сама и да не мисли за нищо. Просто да върви. Приседна до едно дърво и се облегна на него, седна по турски, извади слушалките си от джоба на дънките си и си ги сложи в ушите. Пусна си музика,затвори очи и забрави за всичко.
Чу се изпукване на клонка. Остана неподвижна за секунда и се озова точно зад човека или по - точно вампира ,който бе нарушил спокойствието и.
- Здравей, здравей, какво си имаме тук?


I'll always remember it was late afternoon Tumblr_n0n8cx6cDy1r91uyxo2_250 I'll always remember it was late afternoon Tumblr_n0n8cx6cDy1r91uyxo1_250

You can try to run away, we`ve got to save desire
If this thing is meant to be
just let your spirit free

I'll always remember it was late afternoon YRZ3lj6
Кристин Рейнс
Кристин Рейнс
mod
mod

Брой мнения : 25758

Върнете се в началото Go down

I'll always remember it was late afternoon Empty Re: I'll always remember it was late afternoon

Писане by Виктория Филипс on Съб Юни 28, 2014 2:00 pm

Никога повече. Вики беше решена,че няма да се връща повече на това ужасно място. Не можеше да си позволи да бъде развалината, в която я превърна тази дупка. Вампир или не, Виктория Филипс си оставаше прекалено чувствителна и лесно ранима. Това трябваше да се поправи. Но сякаш по неписано правило, винаги искаме това, което ни е забранено. В случая Филипс реши да пристъпи правилото, което си беше поставила и да се върне за един последен път в Мистик Фолс.
Нямаше смисъл в това, но Виктория, както винаги си беше мазохистка. Знаеше,че ако го направи ще се сети за всичко, което се беше случило преди да си тръгне..не! Тя щеше да го преживее отново. И въпреки това искаше да има някакъв завършек на цялата тази болезнена история.
Каза си,че идва за последно. Ще постои малко в гората, ще размисли и ще сложи край на терзанията си свързани с Джош завинаги.
Тази гора я успокояваше. Колкото по-навътре навлизаше, толкова по-голямо ставаше изкушението да се върне тук, защото въпреки неприятните спомени, тук беше намерила най-близките си приятели и истината беше,че колкото и да ги отбягваше през изминалото време те й липсваха.
Най-изненадващо пред нея се изпречи вампирка. Вики се вгледа в чертите й,а другата жена заговори:
- Здравей, здравей, какво си имаме тук?
Вики затвори очи за секунда. Познаваше това момиче, но последния път когато се видяха и двете все още не бяха вампири.
- Кристин?
Знаеше,че е тя,но може би Рейнс не я помнеше. Едва забележима усмивка се появи на лицето на Филипс - спомняше си как се запознаха. Сега вече беше на ръба да се разсмее с глас. Кристин и беше липсвала.
Виктория Филипс
Виктория Филипс
Вампир
Вампир

Брой мнения : 2757

Върнете се в началото Go down

I'll always remember it was late afternoon Empty Re: I'll always remember it was late afternoon

Писане by Кристин Рейнс on Съб Юни 28, 2014 4:48 pm

За миг се поколеба дали да се изпречи на пътя на новодошлата, тъй като беше вампир от съвсем скоро, но вече нямаше какво да го губи. Животът и беше нищо без хората,които обича, така че обърна се към момичето и вглеждайки се в нея откри нещо познато, нещо старо. И не частта, че е вампир, просто имаше чувството,че я познава.
Поглеждайки ме, точно за няколко секунди тя успя да ме разпознае. Макар,че бях променила из цяло вида си, прическата си и всичко останало. Беше ми някак странно,че успя да ме познае. Но по дяволите защо аз не се сещах коя е.
На лицето ми просто се появи гримаса на недоумѐние. Не схващаше, не се сещаше къде е виждала това момиче. Може би я познаваше .. от преди, от преди да стане вампир. Но нали уж човешките спомени оставаха, защо нищо не и идваше на ум. Няколко секунди стоеше втренчена в нея и реши,че е твърде странно и се отдръпна, като видя, че вампирката от среща с нищо не е заплаха. Заставайки срещу нея, тя просто се усмихна.
- А ти си? - реши да зададе въпроса си директно без да овърта. Тя загледа по- добре непознатата - беше с дълга, кестенява коса, спускаща се на къдрици по раменете и. Изглеждаше и младолика, дори за вампир, но нещо я измъчваше, усети Крис, че нещо с нея не е наред. Може би я измъчваше някакъв проблем?! Но реши да не се бърка там където не и е работа, просто зачака отговора й. Може пък да я беше обидила с въпроса си,че не си спомняше. Но не беше нейна вината..  Ох,сети се, просветна и изведнъж .. момичето беше замесено с наркотици, да, точно така .. спомни си всякъш беше вчера, но нищо не каза. Сдържа се да не се засмее, защото наистина лудо преживяване имаше с нея. Едно от малкото, които бяха в живота и до сега.
Остана все така усмихната пред нея, с нищо не искаше да се издава, че си я спомня, просто очаквахше с нетърпение the fuck реакцията и. Оо да.. сети се дори и името и.. Виктория. Виктория, с която я задържаха иии .. ох, спомени, спомени
- Защо си така умислена, проблем ли имаш? - попита Рейнс и понечи да се приближи, но остана вдървена на място, просто едва сдържаше смеха си.


I'll always remember it was late afternoon Tumblr_n0n8cx6cDy1r91uyxo2_250 I'll always remember it was late afternoon Tumblr_n0n8cx6cDy1r91uyxo1_250

You can try to run away, we`ve got to save desire
If this thing is meant to be
just let your spirit free

I'll always remember it was late afternoon YRZ3lj6
Кристин Рейнс
Кристин Рейнс
mod
mod

Брой мнения : 25758

Върнете се в началото Go down

I'll always remember it was late afternoon Empty Re: I'll always remember it was late afternoon

Писане by Виктория Филипс on Нед Юни 29, 2014 8:27 am

Вики беше права. Кристин очевидно не я позна първоначално, но това беше нещо нормално, все пак се бяха срещнали преди, когато и двете бяха все още човешки същества. Понякога някой спомени се губят.
Двете си бяха прекарали страхотно и Вики си помисли,че може би точно нещо такова й трябва в момента. Не можеше вечно да е депресирана и да се самосъжалява,а каква по-добра компания от Кристин за малко забавление?
Вярно,че беше дошла тук, за да си вземе нещо като сбогом с Мистик Фолс, но някъде дълбоко в себе си знаеше,че се заблуждава. Това място, колкото и част от нея да го мразеше, се беше превърнало в нейн дом. Не можеше да си тръгне завинаги от тук и чак сега намираше смелостта да го признае пред себе си. Може би съвсем скоро щеше дори да се върне за постоянно. Но сега наистина имаше нужда за малко да спре да мисли за проблемите си:
- Нищо ми няма. - каза Виктория с усмивка - Имам предложение за теб.
Виктория сама не беше решила докрай какво точно щяха да правят,но вече имаше поне идея и ако Рейнс се съгласеше щеше да е уникално. Но още преди да чуе отговора на другата вампирка, Вики долови някакъв шум. Някой се приближаваше към тях..
Виктория Филипс
Виктория Филипс
Вампир
Вампир

Брой мнения : 2757

Върнете се в началото Go down

I'll always remember it was late afternoon Empty Re: I'll always remember it was late afternoon

Писане by Кристин Рейнс on Пон Юни 30, 2014 5:09 pm

Не можеше да бъде по зле .. Филипс повярва,че Кристин не я помни, не беше очаквала такова затишие. Очакваше нещо от рода на " Ама наистина ли " и да започне да обяснява откъде се познаваме и всички лудории,които сме направили заедно, но не. Не успя да се пошегува с нея, както и се искаше, затова реши нищо и да не казва, просто остана мълчалива дочаквайки отговора от нея.
Обаче, беше се променила доста, не беше същото момиче,което срещна в Оклахома. Беше пораснала, беше съвсем различна, усещаше се,че вече е голяма и зряла деца. То дори и Рейнс се бе променила за толкова време, пораснаха .. всичко се променя, но при тях по-скоро беше - вампирясаха
Момичето й каза, че и няма нищо, но се усещаше във въздуха, че не казваше всичко, което и беше при сърце, опитваше се да прикрие нещо. Но и не мислеше да я притиска, щеше да си каже всичко, когато тя реши, затова просто се усмихна в отговор и разроши буйната си кестенява коса.
- Е, как върви животът ти, като модел? - не се сдържа вече и буквално леко се засмя, като след това направи миловидна физиономия, в знак, че не е искала да звучи вулгарно.  - Още ли си в бизнеса? - отправи следващия си въпрос, като игрива усмивка се плъзгаше по устните й. През главата и преминаваха какви ли не мисли в момента, но разговора с нея успяваше да я разсее за известно време.
Докато двете момичета разговаряха се чу шум идваш някъде от гората из зад дървото намиращо се зад Кристин, двете инстинктивно се обърнаха в тази посока, но никой не видяха.
Направи и знак да мине от ляво и за секунди бяха зад дървото..


I'll always remember it was late afternoon Tumblr_n0n8cx6cDy1r91uyxo2_250 I'll always remember it was late afternoon Tumblr_n0n8cx6cDy1r91uyxo1_250

You can try to run away, we`ve got to save desire
If this thing is meant to be
just let your spirit free

I'll always remember it was late afternoon YRZ3lj6
Кристин Рейнс
Кристин Рейнс
mod
mod

Брой мнения : 25758

Върнете се в началото Go down

I'll always remember it was late afternoon Empty Re: I'll always remember it was late afternoon

Писане by Виктория Филипс on Вто Юли 01, 2014 8:35 am

Двете стояха зад дървото в очакване сетивата им да позволят да разберат кой или по-точно какво ги приближава. Бяха нащрек, все пак в Мистик Фолс всичко можеше да се очаква.
Съвсем скоро обаче успяха да идентифицират непохватните и лесно различими човешки стъпки. На светлината се видяха очертанията на мъжка фигура. Висок, на средна възраст с тъмна коса и...огромни уши. Кристин и Виктория си размениха разбиращи погледи. Към тях се приближаваше Филип Колинс по техен прякор Ушко. Може би сега беше времето да си отмъстят за това, което се беше случило в Оклахома преди няколко години. Жалко,че и приятелчето му го нямаше.
Вероятно сега охраняваше някой от имотите близо до гората, боже колко се беше смъкнал в йерархията. Вики излезе пред дървото така,че и той да може да я види. Приближи се още малко към него,а Кристин я последва. Вероятно и тя си мислеше същото като другата вампирка.
Филипс се усмихна ослепително и каза с меден глас:
-Добър вечер, полицай Колинс.
Едва сдържаше смеха си. С крайчеца на окото си забеляза,че и Рейнс е на ръба да избухне.
Виктория Филипс
Виктория Филипс
Вампир
Вампир

Брой мнения : 2757

Върнете се в началото Go down

I'll always remember it was late afternoon Empty Re: I'll always remember it was late afternoon

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите